Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agawa 123

jak dokopać byłemu facetowi

Polecane posty

Gość agawa 123

Witam ! Rozstałam sie z facetem ! Byliśmy ze sobą długo , a teraz nagle dowiedziałam się ze oprócz mnie takich "jedynych" jest równocześnie trzy ! Najpierw płakalam a potem postanowilam mu dokopać ! Wysłalam mu rachunek za ostatni miesiąc 8 noclegów po 100 zł = 800 zł pomniejszone o zapłatę za sex 5 x 50 zł ( było niezle) 3 x 6,50 zł ( ptak sie nie sprawdził ) I wysłalam mu . Oczywiscie dopilnowalam żeby informacja o treści rachunku wyciekła w świat , No i teraz czuję sie lepiej ,, w przeciwienstwie do niego . I co wy na to ?? dobry pomysł? Pozdrawiam Agawa

Gość learn this ruls
Wieśniactwo. Teraz on napewno uważa ze dobrze zrobił. Bynajmniej ja bym tak uwazał:)

Gość rybka987
hahah ! super pomysł!

Moim zdaniem źle zrobiłaś.Takie zachowanie jest niedojrzałe.Powinnas go olac i nie pokazywać,że Cię zranił.Pewnie teraz ma polewkę niezłą z Ciebie.Kobieta z klasą może zostawiać za sobą krwawe ślady ale nigdy tego nie pokaże publicznie.Mnie facet też bardzo skrzywdził..ale nigdy w życiu bym się nie mściła.Wierz mi,że nic go tak nie boli jak moja obojętność.W nocy bywają chwile,że sobie popłaczę ale nikt ni widzi.A tak pokazałaś mu,że bardzo cierpisz.

Gość agawa 123
Nie ! Wcale tak nie jest ! Najpierw cierpialam i płakalam ! a teraz jak sobie pomyslę o tym 6,50 to smiac mi sie chce. I naprawde jest mi lepiej !

Gość agawa 123
a poza tym wiem ze znajomi sie porzadnie usmiali ,, a tym sposobem jego miłośc własna wyraznie ucierpiała ! I dobrze mu tak

Mimo wszystko to świadczy o Tobie a nie o nim.To Ty z siebie robisz niezrównoważoną psychicznie i zdesperowana kobietę,która musi pokazać za wszelką cenę,że cierpi..

Gość doświadczony roman
czyli go kochasz bo sie mścisz :D

Gość zenek32453245
Eee tam, Mnie się podoba :D