Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malaczarnulka

pytanie do panów odnośnie seksu

Polecane posty

Gość Co ty mu robisz?
"owszem moge przejac inicjatywe ale w roli per dominy czuła bym się nieco śmiesznie :/" Przejęcie inicjatywy przez kobietę nie oznacza od razu bycia dominą. Do tego potrzeba znacznie więcej. :classic_cool: Ktoś tu myli ostry seks z BDSM.

Gość malaczarnulka
byc może sie zagolopowałam z ta dominą masz racje. po prostu czuje sie bez radna

Gość Doktor Drejfus
oczy mnie bolą od czytania debilizmów w stylu bez radna :O

Gość malaczarnulka
to nie czytaj. skoro nie masz nic do powiedzenia prócz krytyki to nikt Cię tu nie zaprasza

Gość juhykujihkijuy
malaczarnulka zaraz Doktor Drejfus pokaże ci co to prawdziwa dominacja psychiczna i wyższość, aż będziesz miała kisiel w gaciach. On zna zasady ortografii. :D

Gość Doktor Drejfus
i tekłondo

Gość malaczarnulka
uśmiałam się do łez.... ha ha ha ps.żałosne. nie mam ochoty na tego typu pogaduszki

Gość juhykujihkijuy
Jak będziesz do niego mówić Mój Panie to może jeszcze będzie łaskawy poniżać cię więcej w tym temacie. :)

Gość Doktor Drejfus
nie, to dopiero jak pokaże cycki

Gość malaczarnulka
hmmm jest taka zasada nie kłóć się z głupszym od Ciebie, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.... także no cóż nie dam się pokonać waszym doświadczeniem...

Gość Supremus Dux
Ciekawe ile poukładanych lasek ma takie zapatrywanie na sprawę ruchania ?

Gość Supremus Dux
malaczarnulka tylko może nie jesteś na tyle inteligenta, by stwierdzić kto jest rzeczywiście głupszy od Ciebie, a kto z premedytacją robi z siebie głupiego, by osiągnąć określony cel.

Gość malaczarnulka
wiesz nie mam zastrzeżeń co do mojej inteligancji... tylko najwyrazniej zbyt dużo oczekiwałam od tego forum a własciwie od niektórych tu przebywajacych. normalnie pisze bo mam problem, nie szukam prowokacji ale no niestety w tym wątku też musiało zostać nabazgane

Gość Supremus Dux
Oj daj spokój, już nie gardź tak nami.

Gość fdfdfdfdfdfdf
Facet nie tłok. Nie może się ruszać szybciej, bo go to męczy. Ma swoje tempo i już.

Gość malaczarnulka
ale wcale nie twierdze ze on ma sie strasznie meczyc bo mam taki kaprys. niech wchodzi wolniej ale z wieksza siła.... i było by po sprawie gdy zrozumiał o co mi chodzi

Gość malaczarnulka
a i w żadnym wypadku nikim nie gardze tylko wydaje mi sie ze do wygłupów są tu już założone tematy.....

Gość Supremus Dux
No i na swój problem tez nic nie poradzisz.

Gość malaczarnulka
no to miło... ale chyba rzeczywiście pozostaje mi czekać na wielki dzień w którym mój facet zrozumie o co mi chodzi

Gość sebasia
ja powiedzialem swojemu chlopakowi ze mam chec na sex z nim Troche to go zaskoczylo ale nastepnego dnia przeszlismy do rzeczy hehe

Gość do sebasia
Dlaczego następnego dnia?

Gość mariner
odnosze wrazenie ze to jest szerszy problem . Zaznaczam ze opieram sie na swoim doswiadczeniu z podobna sytuacja jak ty masz tzn dziewczyna chciala ostrzej. Problem polegal na tym ze ja obdarzony prze nature jak sie zagolopowalem to ja bolalo a chcial ostrzej. Po zastanowieniu doszedlem do konkluzji ze jej pochwa byla zbyt luzna po porodach i nie odbieral tych bodzcow ktore powinna wiec mial wrazenie niedosytu w czasie ruchow frykcyjnych Poprosilem ja aby zaczela codziennie cwiczyc miesnie Kegla i po ok 2 miesiacach stwierdzila ze jest OK .Nie musialem ja przekluwac moim praciem :) a ona dochodzila latwo i miala spelnienie przy moich zwyczajnych dla mnie ruchach

Gość malaczarnulka
mainer dziekuje za wypowiedz. rozumiem, że po porodzie pochwa staje się luźniejsza niż była przed. Faktycznie też "urodziłam" dziecko a dokładniej mówiąc poprzez cesarskie cięcie, także ta opcja w moim pzypadku raczej na pewno odpada, również dlatego, że czerpie wielką przyjemność z seksu z moim partnerem... ale... no właśnie chciała bym spróbować czegoś ostrzejszego,poeksperymentować w granicach rozsądku oczywiście. I szczerze mówiąc nie wiem jak to mojemu mężczyźnie zakomunikować, próbowałam ale wyszło jak wyszło.. z kolei nie jestem aż tak odważna na bardziej "radykalne środki"...

Gość malaczarnulka
przepraszam mariner

Gość mariner
hmmm... Pochwa niekoniecznie musi byc luzna po porodzie.Ona sie w czasie ciazy przygotowuje do porodu i cala jej mechanika zmienia na to aby dziecko wyszlo bez problemow ,powraca do normy poprze z cwiczenie miesni Kegla. Tak ze przemysl to co napisalem i popytaj swego partnera jakie ma wrazenia. Odnosnie ostrzejszego bzykania po prostu w trakcie ,,bedac w "afekcie" :)wysycz,lub wykrzycz, lub wyrzez:) nastepujace slowa -"pieprz mnie mocnej!" lub chce mocniej! ,wal mnie mocniej ! lub zwyczajnie -mocniej,mocniej!bzykaj ! i aby dopelnic twemuzadaniu ekspresji unies nogi do gory aby jego penis mocniej penetrowal two pochwe BACZ JEDNAK ABY CIE POTEM JAJNIKI NIE BOLALY :) bo takie bzykanie to jakbys walila je mlotem. Polecam bzykanko na lyzeczke od tylu i wtedy mozna silnie pchac ale ty masz mozliwosc ograniczania glebokosci wejscia penisa. W ogole to plecam metode na lyzeczkae na boku od tylu bo daje intensywniejsze doznania wlasnie kobiecie:) masujac jej wrazliwe miejscaw pochwie

Gość mariner
Dodam jeszce ze intonacja ,sila i sposob jest wazny bo facet roznie reaguje na rozne sposoby reagowania kobiety .Stad mysle ze eksperymentuj z sila glosu,wyrazami, metoda przekazu. Faceci reaguja specyficznie na w/w slowa.Jednych odrzuca slowo "pieprz mnie! " a innych podkreca :)Niemniej jest to bardzo podniecajacxe slowo i kazdy facet reaguje na nie wzmozeniem wysilkow :) POlecam tez zabawe na pieska ale tak ze on stoi i nie rusza sie a ty na kolanach ruszasz biodrami.Mozesz wtedy sam dobrac sobie sile uderzenia lu jesli i to malo poprosic go aby i on delikatnie lub silnie wspoldzialal z toba. Innym wariantem jest pozycja na jezdzca i wtedy to ty regulujesz sile uderzenia. Generalnie facetwo jara jak kobieta wyraza swe apertyty w trakcie stosunku lub nawet przejmuje inicjatywe.BYle mial swiadomosc ze to ON ja podnieca :) wiec mow mu czule slowka i wychwalaj jego czlonka :) Powodzenia !

Autorko, ja Ciebie kompletnie nie rozumiem :D Skoro masz juz dziecko, znaczy jestes dorosla kobieta. Wiec nie powinnas miec tego typu zahamowan. Najlatwiejszy sposob, by zakomunikowac czego pragniesz bez wypiekow na twarzy i uciekania wzrokiem?? Prosze bardzo: w nocy, jak bedziecie juz w lozku, zgas swiatlo i dobierz sie mu do sprzetu bez slowa, calowania w usta i innych wstepow. Powiedz, ze dzisiaj ty tu rzadzisz. Zrob mu dobrze, potem wejdz na niego i nadaj takie tempo, i intensywnosc, glebokosc jaka Ci odpowaida najbardziej. Przechyl sie do przodu wsadz mu palce do ust i powiedz, zeby Ci je dobrze wylizal. Poniewaz w pokoju bedzie ciemno, nie bedziesz widziala jego wzroku, nie bedzie Cie peszyl czy rozprazal ani on, ani Twoja sylwetka (moze w jakims stopniu niedoskonala), zamknij oczy, i skoncentruj sie na sobie, i swoich potrzebach. Nie musisz nawet nic mowic, powinien zrozumiec i na pewno zrozumie, ze jakas granica zostala przekroczona, i ze od teraz mozna sobie pozwolic na wiecej. Reasumujac- musisz przejac inicjatywe, pokazac mu sama granice- bo w slowa pewnych rzeczy nie da sie ujac. Po prostu wziac sprawy we wlasne rece- doslownie i w przenosni ;)