Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość veoljjjja

Czy was tez irytuje glos Justyny Kowalczyk?

Polecane posty

Gość veoljjjja

Chodzi mi o jej sposob wyslawiania sie, taki dziecinny na sile jakby starala sie byc mega sympatyczna.

Gość blondynkaZnatury
nie?? ona po prostu jest sympatyczna.

Mnie wcale nie irytuje :) za to wnerwia mnie oswietlenie u Lisa :o jeszcze nie widziałam żeby tam ktoś dobrze wyglądał.

Gość veoljjjja
Nie mowie o niej tylko o jej glosie!

Gość bfsgsegf
uwielbiam ja:D. Gdyby Polacy byli chociaz w 1/10 tak pracowici jak ona, to zyloby nam sie zajebiscie w tym kraju.

Też właśnie piszę, że nie irytuje mnie Justyna jako całokształt z głosem włącznie :)

Gość kecz ap
mnie nie irytuje, ale domyślam się o co Ci chodzi - Justyna ma trochę piskliwy głos, a do tego większość jej wypowiedzi jest nagrywanych tuż po biegu, kiedy jeszcze dochodzi do siebie z oddechem, więc to dodatkowo może brzmieć dziwnie, to samo z "dziecinnością" i "sileniem się na bycie miłą" - nie wiem czy się sili, czy po prostu jest wykończona, a jednocześnie podniecona rywalizacją - co na pewno wpływa na sposób wypowiadania się. __ http://www.tanie-podrozowanie.net/

Gość komander
bardzo fajna , bardzo ciepła ( aż parzy ) przylepka z ogromną ambicją wygrywania i podwyższania sobie poprzeczki , chciałbym się przylepić do 'tej' przylepki :)

Gość veoljjjja
Mnie nie irytuje jako caloksztalt bo jest swietnym sportowcem. Kibicuje jej i ja podziwiam, ale nie moge zniesc jej glosu. Czasem potrafi mowic normalnie.

Gość veoljjjja
kecz ap - tez myslalam, ze tylko po wysilku ma taki glos, ale dzisiaj byla u Lisa i tez na poczatku tak "spiewala" :)

No tak, jak typowy Polak :D nie ma sie do czego dopieprzyć to przynajmniej do głosu musi :p

Gość bertttta
Lisabet nie przesadzaj. Sama tez wytykasz wady, wiec teoretycznie nie jestes lepsza.

Gość bfsgsegf
kuuuurde, gdzie moge zobaczyc powtorke programu??

Oczywiście, ale nie Justynie Kowalczyk ;) chyba że ukrywa sie potajemnie pod jakimś nickiem na kafe :p

Gość komander
chcesz się zmierzyć, chcesz się sprawdzić z Justyną to spróbuj z Justyną potrenować na rolkach albo na rowerze, po godzinie treningu zaśpiewaj tu 'wlazł kotek na płotek i mruga' , chyba, że wcześniej zejdziesz :)

Gość niemyta Andżela
oj baby, nagrajcie własne głosy i odtwórzcie sobie, będzie cyrk

Gość bertttta
A ja mysle, ze to, ze ktos jest mistrzem sportu nie znaczy, ze jest bez wad! Wiekszosc ludzi traktuje mistrzow jako osoby nieskazitelne, wrecz swiete i bron Boze, zeby ktos smial pisac o ich wadach.

Gość dddfffffdd
Nie raczej mnie nie wkurza a nawet taki głosik fajny jest :-) Nie każdemu pasuje ale jej tak bo głosik dziecinny a tak naprawdę mega twarda kobieta. Podziwiam ją.