Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość . . . . . . .

PLASTYKA BRZUCHA - zwisajacy brzuch

Polecane posty

Gość . . . . . . .

Hi! Mam takie problem, schudlem 40 kg. Niestety na brzuchu pozostalo mi sporo zbednej skory. Zeby nie bylo robie czesto brzuszki, nawet na silownie chodzilem, stosowalem kremy ujedrnijace (troszke pomogly) i nic skora nie chce sie tam wchlonac, a cialo umiesnic. Moje pytanie. Kogo prosic o opinie na ten temat ? Bylem u plastyka, ale odnioslem wrazenie, ze on chcial tylko zedrzec ze mnie kase. Znajomi mowia ze jestem głupi myslac o plastyce, bo przeciez moge to wyrzezbic ;/ Juz nie wiem co robic, bo jednak plastyka powlok brzusznych zostawi blizne i pewnie jakos odbije sie na moim zdrowiu ... Na prawde ćwiczyłem i efekty byly mizerne, ale z drugiej strony opinia znajomych co chodza na silownie. Ehhh ... Jak bylo u Was? Kto pomogl Wam w podjeciu decyzji ?

Gość Zlosnica28
Jak masz nadmiar brzucha czyli taki naleśnik zwisający to niby jakim cudem ci siłka ma pomóc(?) siłownia pomoże jak masz tłuszczyk na brzuchu. Będziesz ćwiczył tłuszczyk spadnie i wyjdzie kaloryfer, przy nadmiarze skóry takiej możliwości nie masz zostaje tylko operacja. Blizną się nie przejmuj bo jest nisko schowasz pod majtkami. Zrób sobie tylko miniabdominoplastyke (tak to się chyba pisze) a nie cała plastykę brzucha (to bez przenoszenia pępka) bo wtedy cięcie jest nisko i nie wychodzą tak zwane rogi poduszki :)