Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karciaaaa

wkurzajaca szwagierka

Polecane posty

Gość karciaaaa

Hej mam taki problem otóz mieszkam z mężem z jego rodzicami ( powiem ze są ok) i z bratem męża czyli moim szwagrem. I właśnie chodzi o jego żonę. Na każdym kroku robi nam na złość, obgaduje nas do wszystkich mnie to strasznie Wkurza , nie dość że ma troje dzieci ( trzecie w drodze) to się nie umie nimi zajmowac. Po prostu mam jej serdecznie dość !!! A na teściowa tak nie raz się drze że ja bym na jej miejscu wyrzuciła ją z domu. Tak sie rządzi jak by to byl jej dom. Proszę powiedzcie co o tym sądzicie.

Gość karciaaaa
Nikt mi nic nie napisze?

Gość nic musicie
albo sie jakos dogadac albo sie wyprowadzic napewno nie wtracaj sie w kłotnie pomiedzy mamusia a córusia bo na tym wyjdziesz najgozej one i tak zawsze sie pogodza

Gość lenka_31
Ja też mam podobną szwagierkę ale na szczęscie nie mieszkam znia pod jednym dachem i myślę ze to jest najlepsze rozwiazanie, bo z kims takim nie da sie dojsc do porozumienia, a czasem moze być tylko gorzej.

autorko... sąd wysłuchuje dwóch stron :) w twoim przypadku jest jedna rada: wkurza cię szwagierka ??? wyprowadźcie się z mężem.... wtedy wkurzać cię nie będzie....