Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hkkhcghibbjj

Polskie kosmetyki poradzcie prosze

Polecane posty

Gość Hkkhcghibbjj

Witam! Zwracam sie z prośba o polecenie mi dobrych Pl kosmetyków. Niedługo rodzina do mnie przyjeżdża i mam możliwość zakupów na Allegro co tylko chce. Mam 30 lat, cerę naczynkowa. Spr duzo na damskiej torebce i wizazu jednak wybór jest ogromny! Prosze babki, poleccie mi dobry krem przeciwzmarszczkowy, na dzien,noc, pod oczy, maski do twarzy i jeszcze jakieś dobre Pl wyroby do ciała. Dziekuje i pozdrawiam.

Gość khjio vtygpojk
up

Gość Poziomka54321
Świetne są polskie kosmetyki. Nigdy się nie zawiodlam na: "Dr Eris", "AA" , "Ziaja", obecnie "Perfecta". Te firmy mają całe serie kosmetyków, poświęconych skórze naczynkowej. Super!

Gość ewikkks
Dobre i naprawdę działające to będą tylko te: http://www.biochemiaurody.com/sklep/o-creams.html Bo poza tym to w polskich firmach znajdziesz przyzwoite nawilżacze czy natłuszczacze, ale o składnikach aktywnych w działających stężeniach można tylko pomarzyć.

Gość ponczusia
A ja bym proponowała sprawdzenie serii jakie proponuje np. Flos-lek, AA, ewentualnie Liren ale może wersja apteczna. I Flos i z Pharmacerisa są niezłe kosmetyki do cery naczynkowej.