Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zroooozpaczona

CHLOPAK MNIE RZUCIŁ JAK ZOBACZYŁ MOJĄ CIPKE!!!!!!

Polecane posty

Gość zroooozpaczona

chodziliśmy ze soba 3 miesiące jakies pocałunki przytulanie obawiałam się tego momentu aczkolwiek wiedziałam że do tego w końcu dojdzie jestem dziewicą i bałam się bólu i ogólnie miałam wiele obaw ale stało się coś czego sie nie spodziewałam!gdy już sie rozebraliśmy on chciał mi zrobic minete rozszerzył mi nogi i zaraz usłyszałam O KURWA ALE BRZYDKA CIPA! zdegustowany ubrał sie i wyszedł!nie odzywa sie od tej pory to było w sobote!nie wiem co mam robić,pomóżcie mi!

Gość zroooozpaczona
mam matylka myslałam że to nie problem w końcu czytałam tu że i motylki sie podobają:(

Gość zroooozpaczona
to nie prowokacja!siedze i rycze !

Gość rycz rycz
nad swoja glupota

Gość zroooozpaczona
Moje wargi sromowe, którymi otulałam się zawsze niczym pelerynką zwsze skutecznie chroniły mnie przed mrozem, a teraz wprawiają mnie w dziką rozpacz. :(

Gość zroooozpaczona
W sobotę zwykle u nas na wsi sprząta się całą chałupę i ja z racji obfitego "przyrodzenia" cały dzień przecierałam sromulcami schody - może dlatego nie podobało się mojemu Misiowi? :(

Gość bubububububububu
Jesteś dziewicą i tak od razu na pierwszy raz dałaś sobie aby zrobił ci minetę??? PROWO!!!!!

Gość zjjjjjjjjjjjjeb
dziwki z motylami niech je sobie obetną wtedy i więcej dzieci sie urodzi bo kobiety beda chętnie pokazywać cipki bułeczki a faceci je rżnąć

Gość zroooozpaczona
sama nie wiem tak mysle że chciał minete a może chciał ją tylko zobaczyć do niczego nie doszło bo uciekł!

Gość zroooozpaczona
Gdy zbiegał po schodach zdążyłam tylko chlasnąć go w policzek prawą warga sromową :(

Gość kakens20
daj fotkę zobaczymy czy faktycznie jest brzydka

a co w tym dziwnego, ze dala sobie zrobic minete bedac dziewica? ja jak nia bylam, a moj chlopak mial wieksze doswiadczenie to ja mu loda nie robilam, ale on ze mna od tego zaczynal...

Gość mozetakmozenie77777777
po pierwsze jak dziewczyny moga z kims takim do luzka ?? olej go dziwczyno on chyba cipki nie widzial spanikowal bardziej niz ty!:D

Gość kakens20
Faktycznie koleś chyba w seksie nieogarnięty..

Gość nieogryzek
Ale ściema:( Mma wrażenie tych bułkach i motylkach pisze jedna osoba żenada... zaarz będzie:a co ładneijsze:bulka czy motyl???/ ileż można uciekł,jak zobaczył cipkę... nie,nie mogę-takich idiotyzmów nawet nie warto komentować.

Gość flak
co za bzdety pipa jest pipa ....i to koniec historyjek o motylkach i bułkach

Gość gość
autorowi tego tematu nie chciałbym nawet nasrać na jego mózg, bo szkoda byłoby goowna.

Gość gość
Miałaś kretyna.Bo nie doceniał Cię.Ja mam też niezbyt ładne wargi ,lecz mnie mąż wybrał za żonę byłam dziewica on nie mia żadnej przedemną.A do tego jest przy ginekologicznym badaniu i był przy porodzie.Nie wpływa to na seks u normalnego faceta.

Gość gość
znowu jakaś kretynka wyskakuje z ginem

Gość gość
to nie kobieta, ale to męski kretyn wypisuje takie bzdety.

Gość gość
osobiście podobają sie te wpisy o ginie.facet by nie wiedział tyle na temat kobiety i to jest mądra babka.A fakt,że nie powinno mieć znaczenia dla kochającego chłopaka jakie ma wargi bo są one wyłącznie dla niego.No i czasami ginekolog je widzi lepiej chodzić do kobiety ginekolog bo sa delikatniejsze i wyrozumiałe na wygląd warg sromowych.Fececi ginekolodzy często śmieją się z niektórych defektów kobiecych z swymi kolegami po fachu tak czytałam na blogach.

Gość gość
Idz do psychiatry,taki smętny wymyślony temat.A ta historia z telenoweli argentyńskiej wzięta.Jak facet chce walic to mu wszystko jedno jaka p.i.czk.a,wiem z doświadczenia.