Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudodpasdsaoapa

problem z oczami po zageszczaniu rzes

Polecane posty

Gość pseudodpasdsaoapa

W zeszłą srode zagescilam sobie pierwszy raz rzesy Nouveau Lashes. Podobno klej był antyalergiczny. W srode i czwartek bylo wszystko ok a od piatku zaczela sie masakra. Najpierw zaczely mnie swedziec powieki, rozdrapałam je i mialam podraznione, w sobote wstałam z krostami na powiekach (taka kaszka) i lekko podpuchnietymi oczami, w niedziele ta ''kaszke'' mialam juz nawet pod oczami, wczoraj wstalam i mialam tak napuchniete powieki ze nie umialam spojrzec w bok a dzisiaj... mam napuchniete CALE oczy. Do tego te krostki.. Wygladam strasznie, jakbym dostala wpierdol :( nie wiem jak to mozliwe ? co sie stalo ? co mam z tym zrobic ??

Gość pseudodpasdsaoapa
Zapewniano mnie, że nic się nie stanie, zresztą czytałam opinie i nie spotkałam się z czymś takim.. Daruj sobie cenne uwagi 🖐️

Gość mylitllepony^^
cos cie uczul- musisz zdjac

Gość wybacz ale ci wyżej mają
troche racji! No bo co znaczy : " zapewniano mnie ze nic sie nie stanie"? Musisz byc na jakis składnik uczulona albo niestety syfiasty zakład ...idz do nich pokaz sie i zrób troche draki ku przestrodze !Niech zobacza co narobiłu! Ja bym tak zrobiła 🖐️

jak szlam wybielac zeby tez mnie zapewniano ale jak podpisywalam zgode to sie naczytalam o powiklaniach uczulenie na klej moze byc zawsze!!!! ale ze rzadko sie zdarza to nie myslimy o tym za bardzo a moze to wina rzes? jakies chinskie gooowno idz tam i niech ci to sciagna za pol ceny

Wątpię żeby to było noveau lashes Poza tym albo źle założone, albo uczulenie. Maszerować zdjąć!!

Gość pseudodpasdsaoapa
to moja znajoma, wiem ze nie oszukalaby mnie.. sama byla w szoku bo jeszcze sie z czyms takim nie spotkala. Zaplacilam 150 zł.

Gość pseudodpasdsaoapa
strasznie mnie swedzi to wszystko i wygladam okropnie.. :( lekarz przepisal mi jakies dwa rodzaje kropli ale nic na ta opuchlizne i swedzenie :(