Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marion_Silver

Najlepsze książki o makijażu

Polecane posty

Gość mbncghcdfgj
Żadna ksiązka ci nie pomoze jak sie sama nie nauczysz.

ojej o książkach już trochę pisały dziewczyny gdzies na forum: z tego co czytałam dobra jest Bobbie Brown i Kozłowskiej - Kołodziejskiej Akademia Makijażu.

Gość sfdewvdfvg
Metdoa prób i błedów to jest najelpsze.

Na metodę prób i błędów trzeba mieć trochę czasu, żeby usiąść i dniami się uczyć, ja takowego nie mam. A z błędem na twarzy wyjść, bo się uczyło 5 minut przed imprezą to raczej kiepsko:)

Tak, też słyszałam o tej Akademii Makijazu albo jeszcze jakiejs, zapomnialam tytulu ale jakas ksiazka tez tej kolodziejskiej. Natomiast mysle, ze jesli Cie stac to wybeirz sie na jakis dobry kurs:)

oprocz tych kozlowskiej polecam takze "Znajdź swój nowy kolor" z wydawnictwa Muza, nie pameitam autora, jest duzo o kolorystyce i dobieraniu kolorow.

O kozlowskiej akademii slyszalam duzo dobrego, natomiast polecam Ci takze Make Up Horsta Kirchbergera czy jakos tak:) zalezy tez co glownie chcesz wiedziec, na czym Ci najbardziej zalezy?

Gość sofiee
Pojawił się przepiękny album o makijażu Pałac kolorów. Znajdują się w nim przepiękne zdjęcia, po prostu zachwyca oko. Klimat bajkowy. Zresztą możecie zobaczyć spot reklamowy, który daje już rozeznanie.