Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izaaaaaaa

fotelik samochodowy

Polecane posty

Gość izaaaaaaa

Czesc dziewczyny.Przykladam sie do zakupu fotelika do samochodu dla mojego dziecka.Mam problem nie wiem czym sie rozni maxi cosi tobi a maxi cosi pearl.Doradzcie mi,ktory lepszy.Dziekuje

Gość Megg24.
ja mam maxi cosi tobi i jestem bardzo zadowolona. Na pewno tobi ma 5punktowe pasy bezpieczeństwa

Gość Megg24.
w mc tobi po naciągnięciu pasów masz wskaźnik koloru czy odpowiednio mocno naciągnęłaś szelki i czy dziecko nie ma ich za luźno

Gość izaaaaaaa
a ma ktos maxi cosi pearl,jest nico drozszy od tobi a nie wiem jaka jest roznica,probowalam doczytac na aukcja allegro ale nie widze zadnej ,albo nie doczytalam.....

Gość Megg24.
do niego możesz podpiąć baze

Gość Megg24.
mi się pomylił pearl z piori więc sorki;) Do pearl kupujesz baze jak pisałam wyżej by zwiększyć bezpieczeństwo podczas jazdy

Gość izaaaaaaa
wiec hcyba kupie tobi,skoro jestescie zadowolone.

Gość izaaaaaaa
a czekalyscie az wasze dziecko bedzie miala rozwne 9 kg?Moj ma 8 a w nosidelku sie juz nie miesci,nogi ma do gory,chacza o oparcie,cala jazde marudzi,kopie nigami,musze mu buciki sciagac :( Nie wiem czy czekac jeszcze?czy moge juz kupic tobi.

Gość Mama za miesiąc:D
ja mała przełożyłam jak właśnie się już nie mieściła. Miała w tedy jakoś 10-11 miesięcy. siedziała już ładnie i fotelik jej się od razu spodobał. W końcu mogła zobaczyć coś więcej niż tylko dach samochodu:) Moja córka to kruszynka teraz ma 2,5 i waży 11kg nie pamiętam ile miała przed roczkiem ale nie sugerowałam się wagą a wygodą

ja czekałam, wystające nogi nie są niebezpieczne a najbardziej chyba chodzi o bezpieczeństwo ( które największe jest tyłem do kierunku jazdy ) dopiero jak młody miał 9.5 kilo i już absolutnie nie mógł wysiedzieć zmieniiśmy mu na Tobi.

Gość izaaaaaaa
mały ma 8 kg i jeszcze dosyc stabilnie nie potrafi siedziec.Czasami sie chwieje,nie wiem kupic czy poczkeac jeszcze z 2-3 tyg?

Gość Megg24.
ja jak mama. przełożyłam córkę jak tylko jej nóżki się nie mieściły. Muszę powiedzieć że córa była zachwycona nową pozycją i widokami. Uwielbia jeździć w foteliku nie to co wcześniej

Gość Megg24.
a ile ma miesięcy?

Gość Megg24.
swoją przełożyłam w 11miesiącu ale już dobrze sama siedziała

Gość izaaaaaaa
9

Gość Megg24.
moim zdaniem poczekaj jeszcze

Gość izaaaaaaa
chodze do pracy,dziennie malego musze zawozic do mamy rano,droga ok 25 min,maly w tym aucie bez butow,wczesniej auto nagrzewam,ciagle marudzi nie ma gdzie tych nog wsadzic,Fotelik mam mutsy prima i nogi sa na prosto.http://cokupic.pl/produkt/Mutsy-Prima-kolor-191-0-13kgBoje sie jakbym gdzies uderzyla czy przyhamowala mocniej malemu nogi polamie.Maly jest chudy a dlugi ma 9 miesyc nosi 86 rozmiar.mam teraz problem bo nie wiem co robic.

Gość Megg24.
nie wiem czy to całkowicie bezpieczne ale mogła byś go wozić w pozycji leżącej ( w tobi) choć moim zdaniem z pasów nie powinien się wysunąć są dobrze przylegające.