Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sanddrraa

Jakie dodatki do mojej sukni ślubnej FOTO.

Polecane posty

Gość nosem w kałuże
prowo:P

Gość Sanddrraa
ee jakie prowo???

Gość nasdakakhdasks
suknia niezyt... pod kosiarke żeś wpadła ? no ale cóż o gustach sie nie dyskutuje. A co do dodatków to kolczyki i bransoletka efektowna, w czym mamy ci pomoc? masz na mysli gotowe linki ? a widziala sile jest bizuterii slubnej na allegro ? chyba nie myslisz ze ktos przejzy 50 str zeby wyszukac ci dodatki? ja mialam kolczyki z apartu, biale zloto, perly i brylanciki, do tego piękną fryzurę, z zywymi kwiatami i welon. suknie tez bardzo ozdobną dlatego miałam tak mało biżuterii

Gość nosaczek :)
zaraz się zlecą gustowne damy i będą Twoją suknię krytykować :P dlatego prowo.

Gość MartaKrakow
o to właśnie chodzi :) niby zakłada temat odnośnie biżuterii, a liczy na setki komentów z krytyką i na to, że będą się kobitki emocjonować :) suknią. Prowo na 100% :)

Gość nasdakakhdasks
nie trzeba być wielce gustownym zeby kupić suknie ślubną także takie komentarze to zachowaj dla siebie.... a jak ktos umieszcza foty swojej sukni na forum to czego sie spodziewa? chyba wlasnie opini. moja opinia jets konstruktywna a suknia brzydka ale każdy ma swoj gust i tyle

Gość Sanddrraa
rozumiem ze moze sie moja suknia nie podobac bo jest bardzo ozdobna a na forum zauwazylam gustuja w zwyklych prostych kieckach. Nie nie sadze ze ktos przejzy 50str tyle tylko czy beda pasowac kolorowe dodatki typu fiolet ? Np. makijaz, bukiet krawat kolczyki? I czy kolczyki maja byc wieksze czy moze delikatne? Mój nrzeczony lubi mnie w duzych kolczykach.

Gość Sanddrraa
ja nie rozumiem dlaczego tu taie podły dziewczyny siedza.. Jestem pewna na 100% ze w rzeczywitosci siedzicie cicho i jak szare myszki a na foruum sie musicie na kims mscic .! nie pytalam czy suknia wam sie podoba czy nie ! Pytalam o bizuterie a wy jesli byscie BYLY KULTURALNE to nie robilybyscie przykrosci !!!!!! Jesli was sie o zdanie nie pyta co do sukni!

Gość Sanddrraa
ok widze ze zawsze jak tu sie potrzebuje pomocy rAdy to zlewka totalna ale jakbym pytala czy podoba sie suknia to od razu 4 strony by sie zrobily ze straszna! TACY TU LUDZIE SIEDZA ! CICHE MYCHY TYLKO CZEKAJA AZ KOMUS DOKOPAC! A POMOCY ZERO NIC|!!!

Gość jestem wartka
Do tej suki nie będą pasować duże kolczyki i kolorowe dodatki, suknia sama w sobie jest bardzo ozdobna, postrzępiona więc biżuteria musi być skromna bo inaczej będziesz wyglądała tandetnie. Bukiet możesz dać w jakimś ładnym kolorze a do tego podobny makijaż tylko z umiarem.

Gość nasdakakhdasks
a dlaczego mają nie pasować fioletowe dodatki ? Na ślub nie powinnaś raczej ubierac dużych kolczyków, bo suknia wystarczająco zwraca na siebie uwage, powinno to byc coś delikatniejszego i eleganckiego. Pokaż co Ci sie podoba, jakie wziązanki itd ?

mąż może być efektownym dodatkiem. Ja bym tam nic nie dodawał, samą wiązankę.

Gość nasdakakhdasks
a co do makijazu fioletowego to stanowczo odradzam... ja tez na swoj slub chcialam jakiś mocniejszy makijaz, ale mialam szczescie ze trafilam na kompetentna makijazystke ktora wybila mi ten pomysl z głowy... całe szczęscie bo tylko bym się osmieszyła... na codzien mam wlasnie mocny makijaz i na slubie delikatna kreska i cien to była miła odmiana, do tego geste rzesy

Gość Sanddrraa

Gość jestem wartka
A czemu stanowczo odradzasz? Ja miałam na swoim fioletowy smoky eye i byłam zachwycona pięknym makijażem i gęstymi rzęsami więc co kto lubi.

Gość Sanddrraa
Pancerna kołdra - dziekuje :) nie sadzilam ze spotkam sie z pozytywna opinia co do mojej sukni. Bo wiem w jakich tu gustuja.

Gość jestem wartka
Makijaż ładny, ja miałam o wiele mocniejszy ale jak pisałam co kto lubi i filoet wygląda bardzo elegancko. Do tego miałam delikatną fioletową wiązankę.

Gość Sanddrraa
jestem wartka- tez uwazam ze fiolet to elegancki kolor:) Pasujacy do bieli :) I ja jeszcze myslalam o kolczykach i o krawacie. Ale nie wiem czy to juz nie za duzo tego koloru. Chyba ze jak odloze wiazanke na sali to zalozyc dopiero kolczyki azeby pasowaly do makijazu i do krawata pana mlodego:P

Gość nasdakakhdasks
kolczyki takie jak pokazałas to nie gniewaj sie ale troche bazarowo... to sa kolczyki na codzien a nie do sukni slubnej... ja myslalam o czyms takim raczej http://www.apart.pl/pl/srebro,c,1,,6707 nie dokładnie takie, ale w przyblizeniu próbuje ci pokazac. Nie mówie o takich drogich ale poszperaj w sklepach i pasmanteriach znajdziesz jakis tanszy zamiennik. Makijaz ok ale lepiej idz na probny. Ja wolalabym jednak ładna czarna kreske, geste czarne brwi i ewentualnie jakiś lekki odcien fioletu... poszukaj makijazu na snobka.pl

Gość Sanddrraa
kolczyki pokazalam czy takie dlugii taki kolor moze byc nie koniecznie te. natomiast te kolczyki co pokazalas bbb mi sie podobaja :)) bede szukac w takim stylu :) fiolet i biel na przebranie:D

Gość Sanddrraa
tyle ze ja perel nie chce bo do sukni mi nie beda pasowac:)

Ładnie wyglądałyby też dodatki w kolorze fuksji, np bukiet z intensywnie różowych storczyków pomieszanych z białymi, storczyk we wlosach i delikatna biżuteria :)

Gość nasdakakhdasks
poszukaj sobie tu makijazu http://www.snobka.pl/makijaz ja niestety nie znałam jeszcze tej strony kiedy brałam ślub. co do wiązanki to może być fioletowa, pamietaj żeby tob yły drobne kwiatki i by było ich kilka, nie może ona byc ogromna, nie w formie łezki (długiej lejącej sie), masz zbyt ozdobną suknie jak na taką wiązankę, wyglądałoby to jarmarczanie

Gość Sanddrraa
tez myslalam o fuksji :)) Musze sie mocno zastanowic ale fuksja to taki rozowawy kolor i gdzie moj narzeczony w takim kolorze:D fiolet jeszcze przejdzie :P