Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdrfcdsed

ratunku poradźcie zniszczylam sąsiadce samochod co robic pomożcie

Polecane posty

Gość asdrfcdsed
mam tylko to nie jest na mnie. W papierach od samochodu nigdzie nie widnieje moje nazwisko (tzn widnieje, ale to o mame chodzi) nie chce robic dymu i rozglosu

Gość AGUŚKA;)
POCZEKAJ DO WIECZORA AŻ SĄSIADKA WRÓCI Z PRACY IDZ DO NIEJ I POROZMAWIAJ JAK MOŻNA NAPRAWIĆ TĄ SZKODE ZAOFERUJ ŻE ZAPŁACISZ ZA TO POROZMAWIAJCIE JAK LUDZIE ! PRZECIEŻ JEJ TEŻ MOGŁA SIĘ PRZYTRAFIĆ TAKA SYTUACJA, DO WIECZORA JEJ EMOCJE OPADNĄ I JAKOŚ TO ZAŁATWICIE ! PRZECIEŻ NIE ZROBIŁĄŚ TEGO SPECJALNIE!

Gość asdrfcdsed
alez ja jej zapalce i to pewnie z nawiązką, to oczywiste chodzi o to, ze bedzie wstyd przed wszystkimi ludzmi!!!! ja tu bede wsrod nich zyc, tu kazdy wie wszystko o wszystkich. Sama wychowalam sie na wsi i nie rpzeszkadzalo mi to nigdy. Ale teraz mi glupio nie do opisania a kobieta dzis byla w domu, auto stalo pod domem, nie byla w pracy

Gość asdrfcdsed
tu sie nic nie dzieje, nie ma zadnych afer. Ludzi jest kilkaset, ale naprawde nic sie nie dzieje, moze raz na rok jakas akcja wybucha - jak dzisiaj... Oczywiście, zaproponowałam jej to, ale ona jest zla, bo jej nie chodzi o rekompensate pieniezna, ale o to, żeby auto było sprawne. Mam zamówic lawete i zawieźć to tico do jakiegoś mechanika? Nie wiem co mam zrobić. Ona mowi, ze jakis tak jej brat ma spawarke i to zrobi, ale zropzumcie, mi naprawde nie chodzi o koszty, o zniszczenia (moje auto tez ucierpialo....). Mam ochote jutro wziac urlop na żadanie i sie nie pokazywac. Z autem moim tez cos jest diwnego, chyba sie kierownica skrzywila - na prosto ustawionej auto jedzie w bok lekko. Boje sie czy jutro nie wpadne w poslizg znowu na tej drodze ://// wstyd że o ja pier...le wiecie co, nienawidzilam miast, kochalam wieś, ale dzis tęsknie za anonimowościa w duzym mieście....

Gość asdrfcdsed
Offermo, to nie tak ja oczywiscie męża nie szukam ale zalezy mi na dobrej opini w nowym miejscu O glupoty nie mam zwyczaju sie czepiac, jestem raczej spokojna, chyba, ze mnie ktoś urazi Tak bardzo chciałam zacząć nowe życie, było pieknie - ten dom sie trafił naprawde tanio, praca super (mamy naprawde fajne dzieci w okolicznych wsiach) i juz zaczynalam sie z tymi ludźmi zaznajamiać, wrastac w tą społeczność. Szanowali mnie juz nawet trochę, było miło, a teraz - przykro mi, że zniszczyłam auto biednej kobiecie, i wstyd mi teraz, bo wiem, że będą się ze mnie nasmiewać.

Jaki wstyd, dziewczyno, opamiętaj się :O Wstyd to jakbyś jej sikała na wycieraczkę a ona by Cię przyłapała. Takie małe wypadki zdarzają się codziennie, w różnych miejscach w Polsce i jest ich tysiące, więc to nic poważnego. Wierz mi, że na wsi są ciekawsze tematy do obgadania niż stłuczka. Nic nie będą o Tobie mówić, zaczną wtedy jak np. faceta do domu przyprowadzisz ;) Ale to co się stało, to nie będzie dla nich jakimś niezwykłym tematem.

Gość Guci@
A ja ją trochę rozumiem :-S porysowalam samochod, calkiem przypadkiem, jezdze od paru lat, zawsze przepisowo, i calkiem przypadkiem przy parkowaniu porysowalam swoj samochod!!! Zrobilam to calkiem przypadkiem, ale wszyscy na osiedlu to zauwazyli! Napisalo do mnie kilku kumpli, co sie stalo z moim autem ktore stoi takie mocno zarysowane na parkingu, powiedzialam ze jakis idiota mi go porysowal z zazdrosci i wiecie co... okazalo sie ze widzieli moj manewr parkowania pod uczelnią i to jak porysowalam auto i wyszlam na idiotkę, śmieją się teraz ze mnie, a mi glupio, bo w sumie moglam sie przyznac :( ale wtedy tez byloby mi glupio, nie przypuszczalam, ze mogli mnie widziec! Nie wiem teraz jak zatrzec zle wrazenie, glupio mi strasznie! :(