Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyjyj

Pytanie dotyczące stomatologa który mógłby przez coś naciągać na leczenie

Polecane posty

Gość tyjyj

Czy istnieje taka możliwość że stomatolog przez niewiedzę pacjenta może wprowadzić do jego ust substancję którą podrażnia zęby przez co zęby bolą i wydaje się jak by były chore a co za tym idzie naciągnięcie pacjenta na dłuższe konieczne leczenie w wiadomym celu ? Dlaczego pytam o takie coś a no dlatego że bolał mnie jeden ząb od paru miesięcy, po za tym wszystko było dobrze.Poszedłem ostatnio do stomatologa, gość raz gadał tak a raz tak, założył mi lekarstwo i miałem przyjść na kanałowe.Przy okazji przeglądnął inne zęby i stwierdził że mam parę innych ubytków które trzeba zrobić.Po jego wizycie zaczęły mnie boleć inne zęby w tym górna jedynka która była robiona trzy lata temu.Nie wiem co jest ale co chwile mnie jakiś ząb pobolewa.Czy jest taka opcja żeby tak zrobić czy to tylko moje chore domysły ?

Gość cvzczfa
Nie ma takiej opcji. Inne zęby odzywają Ci się, bo ten jeden jest podrażniony leczeniem. Jak go wyleczysz, to inne też się uspokoją, no chyba, że bolą same z siebie, niezależnie od tego, który masz teraz w trakcie leczenia.

Gość polędwica wołowa
bolał Cię ząb a poszedłeś do stomatologa po kilku miesiącach? bardzo rozsądne