Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meszkamy na ostatnim pietrze

wstyd w przedszkolu...

Polecane posty

... mój mężunio nagadał naszemu 3 letniemu synkowi ze woda która spuszczamy w ubikacji i w wannie leci na dól do sasiada a on potem ja pije, myje sie w niej itd. dziecko powtórzyło w przedszkolu.

Gość OMA...
ze smiechu oplułam ekran. Dobry jest

Gość ripppp...
o matko :) Ile lat ma twoj maz?

31, i ma take pomysly ze szok.

Gość ripppp...
no maz troche sie zagalopowal, ale czuje, ze facet ma poczucie humoru :D

Gość chyba z niezaspokojonych
oj tam , oj tam, moja byla RAZ na weselu (przez godzine) i od tej pory jej repertuar to wiejskie przyspiewki, gorzka wodka i nie bedziemy pili. Chodzi i spiewa to calymi dniami w przedszkolu...Na weselu byla rok temu...a pamieta wszytsko do dzis (ma 3 lata)- w przedszkolu mysla chyba ze my patalogiczna rodzina....aaaa ostatnio jeszcze czesto moiw :pij wodke"( dodam, ze w domu rzadko pijemy alkohol, raz na miesiac piwo, a wodki to juz w ogole)

Gość moja corcia jest
mistrzynią obciachu. Chodzę czasem na tanie ciuchy bo czasem można dla niej coś fajnego upolować. Któregoś dnia pojechaliśmy z mężem kupić mu jeansy do sklepu i potem mała poszła do przedszkola i opowiedziała że mama kupiła tacie spodnie w sklepie bo na tanich ciuchach nie ma działu męskiego. Lali z nas w przedszkolu przez pół roku.

Gość mmiytvbbv
haha twój mąż to ma poczucie humoru ale trzeba uważać co się mówi dziecku.Mój sąsiad miał wnuka który mimo ,iż miał 6 lat zdarzało mu się zesikać do majtek i ten dziadek wkurzył się i mu powiedział ,że jak będzie sikał w majtki to mu utnie siusiaka.Rodzice szykowali się do wyjazdu nagle słyszą krzyki a ich syn zesikał się i chwycił nóż i odcioł sobie siusiaka

Gość och tereska
jak mozna sobie robic jaja z wlasnego dziecko dziecko to tez czlowiek, tyle, ze maly, a potem jest wstyd w przedszkolu itd :-P nie prosciej powiedziec ze woda leci do rur, a potem rurami do oczyszczalni? macie ubaw z robienia z wlasnego dziecka pajaca :-O ?

Gość treryer
No to dziecko szybko pojmie że ojciec gada od rzeczy i nie trzeba traktować go poważnie. Miałam takich głupków w otoczeniu w dzieciństwie. Szybko stracili autorytet.

Gość ripppp...
och tereska - nie przesadzaj tak.; Facet zrobil blad, ale pewnie juz sie nie powtorzy.

Gość och tereska
bo zwykle to tatusiowie maja takie fantastyczne pomysly, a potem my matki musimy to prostowac:-P

Gość gdybysie nie mialy
gdybyscie nie mialy nic na sumieniu,to takimi tekstami byscie sie nie przejmowaly.

Gość mostyyl
gdybysie nie mialy - mozesz jakos rozwinac swoja wypowiedz? Nie wiem o co ci konkretnie chodzi.