Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie nie nie znajoma

a najlepsze jest to, że sex....

Polecane posty

Gość nie nie nie znajoma

nie jest tylko dla ludzi wykształconch.. przeczytałam własnie post w którym dziewczyna prosi o pocieszenie w sprawie ciąży. a wy najechaliście na nią zeby najpierw sie wzieła za nauke (bo popełniła błąd w pisowni) ze jesli nie ma o niczym pojecia to po co to robi itp. a moje zdanie jest takie, że gdy podejmujemy decyzje o utracie cnoty to mamy średnio 16-20 lat i są to nasze początki więc mamy prawo sie martwić czy jestesmy w ciąży i zasięgać opinii ludzi bardziej doświadczonych. z waszych wypowiedzi wynika ze zeby uprawiać seks trzeba byc wyedukowanym w tym temacie, najlepiej studiować jakąś seksuologie i medycyne żeby się dowiedzieć które to penis a które pochwa. wiadomo, zdarza sie ewenement który bzyka sie na dyskotekach i jest z tego dumny. ale do cholery nie przesadzajcie.

Gość taki sabie
oj nie nie znajoma chyba troszkę się mylisz sex jest dla wszystkich. trzeba tylko wiedzieć jak się zabezpieczyć

Gość argehhyetyg
Jasne, że mamy prawo wylewać żale i zasięgać opinii ale skoro ktoś decyduje sie zrobić to na forum z nieograniczonym dostępem dla sfrustrowanych półgłówków to zawsze moze liczyć na dodatkowe atrakcje. ;)

Ale czy ty nie rozumiesz, ze zbedne jest zakladanie tysiecznego topiku o tresci "czy jestem w ciazy" Ich jest juz tysiace, wystarczy uzyc przegladarki. A poza tym od tego sa testy :o

A ja myślę że każdy może sobie zakładać temat jaki chce czy był wcześniej czy go nie było, i wg mnie może też pisać co mu się żywnie podoba po to jest forum. A jak faktycznie temat mdły czy powtarzany to odpowiedzi nie będzie ale to już problem tego co temat zakłada.

Gość nie nie nie znajoma
jeśli nie podoba ci sie wątek " jestem w ciązy" to go nie otwieraj. proste.