Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papiloteczek7568495677

chce się zacząc odchudzać... Nie mam motywacji, kto ze mną

Polecane posty

Nie wiem ile waże dokładnie, ale wiem że za dużo, przy 166cm jakies może 70 kg , schudłam rok temu i chcę znowu taka być jak byłam, a nie mogę się za siebie wziąć. Co zrobić? Jaka dieta? Co mi doradzicie

Gość this is war
hej, pomyśl sobie że przyjdzie ciepło, bedzie trzeba pokazac więcej ciała i co wtedy????????? wtedy to bedzie za późno na odchudzanie, bedziesz się meczyć, pocic i upał Ci bedzie przeszkadzał, więc weź się już teraz za siebie :)

Gość this is war
wex zacznij ćwiczyć, smarować się kremami ujędrniającymi :) a efekt na lato murowany, bedziesz super laską:)

ooo żadna motywacja, jutro sobie pomyślę że mam tylko:) 10 kg do zrzucenia i będę to odkładać aż przyjdzie mi jechć nad jezioro i wtedy będe dopiero żałować :) inna propozycja

Gość this is war
ehhhh to cieżki kaliber z Ciebie :) może powieś na lodówce fotkę, zgrabnej panny ? :P

Gość this is war
kwiat? jak to nie masz gdzie? a chociażby w domu? :)

Gość this is war
to przestań płakac i pomyśl że ty też taka mozesz byc:)

Gość this is war
albo kup sobie jakieś fajne, seksowne ciuchy na wiosnę które Ci sie podobaja ale o rozmiar mniej :)

Gość this is war
to może sie zapisz na fitness??

Gość szczotkowalnia
jestem na diecie kapuścianej od 2 dni- ohydna ale 2 kg mniej :) jeszcze 8..... dla mnie motywacją są ciuchy, kupuję drogie i fajne i mam zamiar w nich dobrze wyglądać :)

no i brak wsparcia osób mnie otaczających mnie dobija, nie jestem spaślakiem a każdy mi mówi że jestem i jak mam się dobrze czuć, bo jak się nie odchudzam to mi rodzice truja że grubą dupę mam, jak ćwicze to że jakas popierdolona jestem bo nie mam co robić

mieszkam w miasteczku takim co fitnesu nie ma :) takie to życie:) Potrafiłam nie jeść dwa tygodnie nic, ćwiczyc potem palić wszystko i schudłam ale znowu przytyłam

Gość this is war
wydaje mi się, ze problem jest w Tobie, jesteś leniem :P na każda propozycje masz jakieś wytłumaczenie :) takim myśleniem nigdy nie schudniesz:) bedziesz jeszcze wiecej tyła :)

Gość this is war
przestań się uzalać nad soba, rusz wkoncu tą dupe i odrazu bedzie lepiej :P

Gość this is war
a w dupie miej otoczenie :) czym Ty sie przejmujesz?

Gość *blondyna*
Kwiatku ja tez chce sie odchudzac i moge ci potowarzyszyc, tez mam dola ale kiedys trzeba powiedziec STOP, no i brak tej motywacji i silnej woli. ale kiedyś trzeba skończyc z objadaniem, uzalaniem i plakaniem i wziac sie do roboty. jutro Popielec wiec robie postanowienie zeby schudnac troszkę-przede wszystkim nie jesc slodyczy

Gość *blondyna*
kwiatku czy ty jestes papiloteczkiem? chodzi mi o post 1

Gość *blondyna*
Kwiatku ile masz lat?

moi rodzice sa tacy sami. jak cwicze to sie smieja ze mnie ze po co to robie jak nie cwicze to przy kazdym posilku rozliczaja mnie z tego co jem.ehh jak chcesz schudnac to nie stosuj zadnych diet cud typu kopenhaska znam ją z autopsji. szbko schudniesza potem rownie szybko przytyjesz rozregulujeszz metabolizm. na poczatek zxacznij sie dobrze odzywiac np dieta 1300 kcal mysle ze bedzie odpowiednia. w tym jedz duzo posilkow bialowych czyli np omlet kurczaka warzywa gotowane na parze ryby do tego zacznij cwiczyc albo chociaz chodzic na długie spacery długier znaczy takie okolo godziny kup skakanke i skacz w domu powinnas spokojnie 10 kilo z taka dieta w 2 miesiace zrzucic