Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oliwia1998

Bilans 14- latka, a ściąganie górnej części bielizny.

Polecane posty

Dzisiaj byłam na bilansie 13-latka. Niestety Pani doktor kazała mi wejść z opiekunem, ponieważ tak niby jest w prawie. Na początku kazała rozebrać mi się do bielizny, a gdy miała przejść do badania kazała ściągnąć jeszcze stanik. Oceniała mi wadę postawy, "macała" mnie po brzuchu na leżance (nie wiem czemu to miało służyć), badała moje piersi i serce słuchawkami (przepraszam, nie wiem jak to się nazywa). Ponad to wydaje mi się, że "oceniała" także moje piersi.Nigdy nie spotkałam się z takim czymś, wobez tego chcialam się was spytać (bo wiem, że na tym forum jest dużo doświadczonych kobiet i zarazem dużo starszych ode mnie osób) czy wy w tym wieku też miałyście przeprowadzone takie badanie, bądź czy jest to normalne. Nie powiem- trochę się speszyłam gdy lekarka mi to powiedziala, teraz sama nie wiem co mam o tym myśleć.

Gość drep
wada postawy tak i macanie kręgosłupa ale macanie cyców to nie

Gość pikantna orzeszka
nie jest to normalne mi nie kazali zdjac stanika zreszta co taka lekarka wie o badaniu piersi? nie jest ginekologiem :O zmien lekarza

Gość muszka_wydmuszka
Z tego co piszesz to wszystko przebiegło prawidłowo. Co do "sprawdzania piersi" to podczas bilansu lekarz sprawdza czy prawidłowo się rozwijasz/dojrzewasz.

Gość drep
mi jeszcze macali tarczyce

Gość ooo dywan
my wchodziłyśmy po kilka dziewczyn 4-5 na raz i przy wszystkich pielęgniara ściągnęła mi sama stanik w dół:O:O:O a jak odruchowo zakryłam cycki to się zaśmiała tylko- co kobiet się wstydzisz:O

Gość drep
czyli lesba była

Gość sysia21332133
Właśnie- to nie jest normalne bynajmniej jak dla mnie, to jest raczej kogoś sprawa jak się rozwija. Ja za niedługo mam iść na bilans (do lekarza-faceta) i też się obawiam najgorszego. Co prawda lekarz jest łagodny ale ja mimo wszystko czytając te posty internautów martwię się. Nie lubię pokazywać się w bieliźnie, a co dopiero bez niej. Według mnie ci ludzie, którzy to wymyślili są naprawdę lekko mówiąc chorzy. Jak im się to podoba to niech sami tak robią.