Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo mloda mama

pytanie o ginekologa, ciąża

Polecane posty

Gość ja urodziłam naturalnie
kjdcc: masz racje, no chyba że autorce nie zależy na becikowym , to ma jeszcze 2 tygodnie na wizyte u lekarza, bo do 12 tygodnia trzeba zrobić pierwsze usg. oczywiście mimo wszystko nie ma co zwlekać i się umówić już jutro

Gość bardzo mloda mama
zalezy mi na becikowym, pojde najwyzej prywatnie.zloze sie z chlopakiem to wystarczy.

Gość bardzo mloda mama
mam nie regularne cykle raz 26dni raz 34 no ale fakt to byl sam srodek ehh

Gość kjdcc
Nie jestem tego pewna, ale jeśli już pójdziesz do lekarza prywatnie i będzie on prowadził Twoją ciążę, to już do porodu będziesz musiała do niego chodzić, więc musisz mieć na to pieniądze

no to musisz zdążyc w ciągu dziesięciu tygodni od 17 grudnia. Czyli masz czas do piątku. ewentualnie jak się umówisz np. na poniedziałek to powiedz że ostatnio okres miałaś20 grudnia żeby ci nie wyszło więcej niż 10 tygodni

ależ oczywiście że mozesz zmienić lekarza jak chcesz, najwyżej od tego weźmiesz zaświadczenie że byłas

Gość bardzo mloda mama
mam kieszonkowe 150zl miesiecznie wiec bede miec na lekarza czy jakies witaminy. chlopak tez dostaje pieniadze to najwyzej mi pomoze. dzwonilam wlasnie do jakiegos lekarza co znalazlam w necie i mam wizyte na sobote koszt badania z usg mowil ze 100zl to duzo?

normalna cena, mogło być nawet 150

no to musisz powiedzieć że ostatni okres miałaś 18 grudnia. Co do dnia i tak żaden ginekolog nie jest w stanie rozróżnić wieku ciąży. Kup sobie już jakiś kwas foliowy , ja brałam folik 1 tabletkę dziennie. To się bierze nawet przed ciążą, więc nie trzeba tego konsultować z lekarzem