Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problemowytyp

Chyba jestem dziwny

Polecane posty

Gość problemowytyp

Cześć Wam jestem sfrustrowanym człowiekiem, nic mi się nigdy nie układa choć wszyscy twierdzą inaczej. Powodem mojej frustracji jest nic innego jak seks na co wskazuje tutaj zamieszczona wypowiedź. Miałem w życiu niewiele dziewczyn bo 3 ale jakoś mi się w łóżku z nimi nigdy nie układało pomijając często różnice temperamentów bo do tego jakoś umiem się przystosować to ciągle słyszałem tak nie bo nie lubię tak nie bo nie wygodnie, nie tak mocno bo boli, masz za dużego. Kolejna partnerka również oskarżała bo dosłownie tak to brzmiało że mam za dużego, i mało tego obecnie żona też rzadko kiedy ma ochotę bo wg. niej ciężko wchodzi do cipki o lodzie też mogę zapomnieć bo do gardła się nie mieści. Jeszcze bym to wszystko mógł zrozumieć jak faktycznie nie wiadomo jaką pałą bym dysponował a ja mam zaledwie 17-19 bo nie wiem jak mierzyć czy to dużo? Osobiście twierdzę że NIE czytałem tutaj posty na ten temat i z tego co piszecie wielu ma jeszcze większe ptaki i jakoś nie mają problemów, nawet więcej ich żoną, dziewczyną się podobają i mają z tego satysfakcję. Już nie wiem czy to ze mną coś nie tak czy źle dobieram partnerki. Umiem być i romantyczny a jak trzeba potrafię ostro zerżnąć nie cackając się. Jedno jest pewne powoli zaczyna mi siadać na głowę z braku seksu no ile można trzepać! Mam już dość.

Zakładając, że masz penisa o długości 18cm to takiego samego ma ok. 3% populacji. Większego ok. 5-7%

Gość ooo7
a żona zawsze miała taką niechęć?

Gość ludzie to prowokacja jakas
ktory facet wchodzi na babskie forum i zali sie ze ma za duzego fiuta udajac do tego ze wcale nie wie o tym, ze ma duzego

Pomarańczko :D nade mną ;) Muszę Cię zmartwić, tu na keffe, co drugi topik to prowo ;) jeśli nie wszystkie :O buuu... 😭

Gość ksjdhasoj
autor niby sie żali a tak naprawde liczy na jakąs propozycję:)

Gość problemowytyp
To nie jest żadna prowokacja tak źle ze mną jest że może faktycznie być za takową uznana. Perwersja myślę że się mylisz widziałem wielu facetów nago i jakoś nie zwróciłem uwagi żeby mój sie jakoś wyróżniał wielkością.Więc myślę, że Twoje dane są nieprawidłowe. Co do żony to niestety nigdy nie było jakoś super tzn były chwile większych uniesień ale rzadko.Zazwyczaj bez szału i polotu.

Masz ogromną postawę roszczeniową :o a żona nie ma żadnego obowiązku robić Ci loda, to tylko jej dobra wola

I każdego penisa widziałeś we wzwodzie? :classic_cool: Ciekawe w jakiej sytuacji? :classic_cool: Nie mylę się, to dane pochodzące z badań. Średni penis ma 12-16cm i największa liczba mężczyzn ma penisy właśnie o takiej długości.

S_M i pewnie dlatego Twoje życie erotyczne jest tak owocne :) Witam Ciebie ciepło. A jesli chodzi o autora (jesli podaje prawdziwe dane) to sie mu nie dziwię, musiałby znaleźć kobietę, która także nie miesci sie w widełkach :)

Gość Jeśli chcesz
Chętnie Cię adoptuje wraz z nadprogramowymi centymetrami :-)

Gość problemowytyp
Nie mam postawy roszczeniowej wiem że żona nic nie musi, bardziej boli że nie chce tak sama z Siebie. Rzeczywiście w zwodzie nie widziałem ale i tak myślę że jakieś porównanie mam. Jeśli chcesz być może chce:) a skąd jesteś ?

Gość problemowytyp
może to faktycznie dobre wyście

Gość Problemowytyp
Od czasu gdy zona przestala mi robic loda to sie zalamalem, Ale jestem taki zdolny ze sam se robie... :)