Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania123243432441343133

mój chłopak mi powiedział..

Polecane posty

jak bylismy ostatnio w klubie i mnie przy nim jacys tam goście probowali podrywać - ,, wiesz co? ja to sie ciesze ,ze ty tak ciagle siedzisz w domu i mało gdzie wychodzisz bo cie bardzo kocham i nie chcialbym cie stracic". poza tym raz ktoś z jego znajomych stwierdził ,, fajna ta twoja dziewczyna ,ale taka cichutka za bardzo" ,a mój facet,, to dobrze ,ze cichutka" mam cos na kształt depresji dlatego mało wychodze z domu . tzn wychodze oczywiscie ,ale za malo sie spotykam z przyjaciółmi itd choc probuje to zmienić i chodze do psychologa nawet a on uważa ,ze to dobrze ,ze jestem taka odizolowana ...

Nadmienię, że nie wychodzę z domu, bo mój chłopak tak mnie kocha i nie chce bym dawała poza domem komuś dupy daje tylko w domu i on ma z tego 80% kasy a reste alfons

no i jeszcze mamm takie wrazenie ,ze jak staram sie być pewna siebie np przy jego znajomych to on mnie ,,ścina" tak żeby mi sie głupio zrobiło np opowiadałam jak byłam w grecji bo każdy opowiadał akurat o wycieczkach zagranicznych ,a on,, tak , tak kochanie byłaś w grecji" głupio mi sie wtedy zrobiło ..najgorsze ,ze on mi wcale nie pomaga w tym żebym była bardziej otwarta tylko wrecz przeciwnie chyba by chcial zebym siedziała cicho jak mysz pod miotła

Gość kadabra_abra_spod_kowadła
Słyszałam, że tak postępują faceci z niższą samooceną, którzy boją się, że ktoś im dziewczynę może odbić.

Gość widocznie jestes
zbyt próżna i głupiutka, wstydzi sie ciebie i twoich wypowiedzi

jakoś nie jestem nigdzie uważana za głupiutką i nikt się mnie nie wstydzi

Gość widocznie jestes
skoro kpi z ciebie własny facet i woli zebys sie nie odzywala, to widocznie jestes głupiutka, a i prózna, co wyziera z twoich wypowiedzi

Gość bywam i czytam
mam Ci napisac abyś wiała od niego gdzie pieprz rośnie czy juz sama do tego dochodzisz? Jesli przy nim zostaniesz to bedziesz miała przewalone, zazdrosny zakompeksiony majacy cie za nic, dupek