cranberry_90 0 Napisano Luty 21, 2012 witam! zaczęłam niedawno stosować pigułki antykoncepcyjne.Pierwsza tabletke wzięłam 1 dnia okresu tak jak doradziła gin ale problem tym ,ze okres trwa nadal raz jest obfity raz nie..a to juz 25 dzien i konca ni widac...Byłam u gini powiedział, ze to normalne aczkolwiek jest to meczace... czy któraś z Was miała cos podobnego?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shizuka Hiou 0 Napisano Luty 21, 2012 co??????? wiedzialam, ze lakarza to idioci, ale az tak :D ja mam okres 3 dni, a z tego co wiem maksymalnie powinien byc 3-5 dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Luty 21, 2012 Przez pierwsze kilka miesięcy stosowania tabletek takie krwawienia są normalne. Prawdopodobnie minie po pierwszym opakowaniu, max po 3 opakowaniach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cranberry_90 0 Napisano Luty 21, 2012 ewentualnie po 3?? ja po 1 całym opakowaniu mam już maksymalnie dość;( chce wrócić do normalności... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach