Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozowa wstazka

30-latka potrzebuje porad doswiadczonych:)

Polecane posty

Gość rozowa wstazka

mam 30 lat a do tej pory nie uzywam i nie uzywalam zadnych kremow, wlasciwie zadnych kosmetykow poza makijazem:( teraz widze, ze moja cera potrzebuje pomocy, widze pierwsze zmarszczki, nie rowny koloryt, w dodatku pale wiec to jeszcze bardziej wyniszcza skore. prosze poradzcie jakies dobre kosmetyki i zwyczaje kosmetyczne bo chce jeszcze jakos uratowac skore. dodam, ze przy okazji mam rozszerzone pory

jestem od Ciebie troche mlodsza ale widze ze nikt nie odpisal wiec postaram Ci sie pomoc.. kup sobie krem na dzien i na noc przeciwzmarszczkowy po 30 roku zycia zmywaj na noc makijaz i uzyj wtedy kremu na noc ( najlepiej jakbys stosowala jescze przed tym tonik) po kapieli ( badz myciu twarzy) nakladaj krem... zreszta ja nie wyobrazam sobie nie nalozyc wtedy kremu, mam sucha skore wiec pewnie ty tego problemu nie masz ale mnie az szczypie jak nie naloze nakladaj krem na dzien przed makijazem ale jezeli uzywasz podkladu to radzilabym nalozyc krem a potem zjesc sniadanie czy tam ulozyc wlosy poniewaz jak nalozysz krem i on sie nie wchlonie jeszcze a potem nalozysz podklad to porobia Ci sie plamy ( przynajmniej ja tak mam) mam inny jeszcze sposob: jak sie spiesze to naloze krem i zaraz po ttym podklad ale wtedy to wyglada srednio bo sie jakby zmiesza i nie pokrywa na dlugo ale pryznajmniej nie mam smug.. :) plus jest tez taki ze jak uzywasz kremu to makijaz dluzej Ci sie trzyma

ja uzywam kremu potem nakladam podklad Lirene matowy, korektor pod oczy, a potem bronzerem bronzer ( na cala twarz i szyje) ale nie daje tego duzo wiem ze pewnei sobie wyobrazacie ze musze miec duzo tapety ale wcale tak nie jest... nigdzie o tym nie wyczytalam jakos sama doszlam do tych pudrow i juz te kupuje od zawsze..

Gość papapappapparammmm
1 w tygodniu piling i maseczka moze z bialej glinki?w inny dzien maseczka nawilzajaca po bardzo dokladnym demakijazu , tonik i krem na noc lekki krem pod oczy krem na dien pod makijaz o mari zapytaj dobrej sprzedawczyni, po za tym zalezy ile na to chcez wydac...

Gość rozowa wstazka
kad dzieki bardzo za rady:) zastosuje na pewno, choc kilka raz juz probowalam, ale nie potrafie sie przzwczaic do codziennego uzwania kremow. musze w koncu zaczac. do kosmetczki sie wbieram, chyba faktycznie juz pora.

Gość rozowa wstazka
wydac moge spor, pieniadze to nie problem. dziewczny a po co tonik? co on daje?

tonik oczysci Ci skore, choc bedzie ona po nim troche sucha wiec potem kremik i bedziesz sie czula bardzo swiezo :) zawsze dziwi mnie to ze niby zmywam makijaz mleczkiem i wydaje mi sie ze caly juz zmylam to potem zmywam tonikiem i dalej widze ze platek kosmetyczny jest zanieczyszczony... a ja ostatnio kupilam sobie z l'oreala 'perfect clean' to jest taki krem do mycia i do tego jest taka jakby gabka i to cos na zasadzie pilingu ale super dziala.. tylko ze ja kupilam to w niemczech ale u nas tez powinno byc tu zdjecie tego: http://beaut.ie/blog/wp-content/uploads/2010/03/LOreal-Perfect-clean-cream-wash-11.jpg i nie zapominaj tez nabalsamowac ciala po kapieli

Gość rozowa wstazka
bede musiala sie jutro wbrac i zakupic wszstkie potrzebne sprzety:D