Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolit-a

też zostałam oszukana na allegro

Polecane posty

Gość lolit-a

babka wysłała mi wydliwy towar za który zapłaciłam. po czym zareklamowałam go i kazała mi go odesłać. ponieważ wartość to 20zł wysłałam zwykłym listem.ponad dwa tygonie czekam a ona co dzień mi piszę że przesyłki jeszcze nie otrzymała.napisałam jej że zgłosze to na allegro że napewno list dostała że robi ze mnie głupka. ona mi na to że może zaskarżyć mnie o nie wysłanie przesyłki i próbę wyłudzenia.napisałam do allegro kazali mi załatwić to między sobą że oni nie ingerują w takie sprawy. jak odzyskać pieniądzę?

Gość desztfa
teraz pierdoienie i żrenie za 20 zeta ludziom sie nudzi kupujesz góvna za grosze a później procesy

Gość werwerwer
przede wszystkim, sprawdz numer nadania tej przesyłki, w poczcie polskiej mozesz to przesledzic czy doszła czy nie, wszystko zrobisz przez internet na stronie poczty polskiej- wpisujesz numer przesyłki i wyskakuja dane

Gość trollo
primo nie wysyła się nic listem zwykłym bo w takim razie nie ma żadnego dowodu wysłania, szczerze mówiąc wcale się sprzedającej nie dziwię. secundo zachowanie allegro to norma. oni mają to w dupie; pierwsi są tylko do wyciągania ręki po prowizje i opłaty, natomiast później zlewają zupełnie. wystawi ci ktoś niezasłużonego negatywa i mają to w rzyci i odsyłają do sądu

Gość Taka _ jedna _ pyra
tu nie chodzi o głupie 20 zl , ale o to, ze płacisz to chcesz to otrzymać i w stanie nienaruszonym !! pieniadze droga nie chodzą , kazdy pieniadz sie liczy, ja tez bym sie wkurwiła jakby ktos mnie wykiwał.. nie wazne czy to 10 zł czy 1000 !!

Gość Tereska1234
wystaw jej negatywny komentarz to dużo daje, a że kwota na szczęście jest niewielka to mała strata, szkoda nerwów dla jakiejś idiotki

Gość lolit-a
tylko że ja wysłałam zwykłym listem nie udowonie jej że przesyłkę dostała

Gość Taka _ jedna _ pyra
--> TROLLO dokładnie. ja tez zgłaszałam kiedys cos do allegro, to nawet sie nie odezwali. Niby tak dbaja o dobro klientów, ale jak przychodzi co do czego udają, że nic sie nie dzieje.

Gość fredzik11111111
ja kupiłam od gościa materacyk z gryką dla dziecka i zaczeły z niego robaczki wyłazić, wywaliłam go na śmietnik i napisałam do nich a baba mi kazała odesłać towar do reklamacji i drugi mi wyślą, śmieszne to dla mnie ;))) a do tego czasu dziecko na podłodze chyba położę, kupiłam drugi i teraz się zastanawiam czy negatyw wystawić, nawet gdybym go nie wyrzuciła to i tak bym go nie odesłała obrzydlistwo, dobrze że małemu nic się nie stało!!! FIRMY MILPOL NIE POLECAM!!!

Gość za glupotę sie placi
ciemnoto:o

Gość Kathrinaaa
no to tamta jest mądrzejsza od Ciebie.Jak mozesz wysłac paczkę bez potwierdzenia nadania?

Gość werwerwer
chciałabym miec twoje problemy... Wynajmuję mieszkanie, i co drugi klient ucisłuje uciekac bez płacenia rachunków. Ostatni zrobił mnie na 600 zł..

Gość lolit-a
ja kupiłam leginnsy leo japan styl u twoj look

Gość lolit-a
za te pieniądze równie dobrze mogłabym sobie kupić coś innego 20zł na ulicy nie leży wkurzyłam się bo dochdzą jeszcze koszta przesyłki w jedną i drugą strone

Gość Kathrinaaa
Ona ma wszystkie komentarze pozytywne wiec tylko Ty dziewucho masz jakis problem!!!!

Gość lolit-a
mam czuje się oszukana tak się nie robi z ludzmi

Gość lolit-a
ciekawe czy ty byś nie miała jak jak byś towar zareklamowała i ani towaru byś nie dostała ani pięniedzy może ty na kasie śpisz i dwadzieścia złoty nie zrobiło by ci różnicy ale mi robi

Gość lolit-a
to były moje pierwsze zakupy przez allegro

Gość lolit-a
zajebista rada dzieki napewno sorzystam ubieram sie i lece do sklepu może jeszcze wszystkich nie wykupili a obojętnie jaki wezmę?

Gość lolit-a
ja ci nie ubliżam przebrzydły kutafonie

Gość fredzik11111111
może ktoś by się wypowiedział na temat mojej sytuacji, wystawić negatyw czy co radzicie? i kultury trochę

Gość lolit-a
wystawić, ja do tej pani jeszcze raz napisałam jak mnie zbędzię to też to zrobię

Gość lolit-a
o to są te komentarze żeby wyraźić swoją opinie

Gość werwerwer
ja kupiłam od gościa materacyk z gryką dla dziecka i zaczeły z niego robaczki wyłazić, wywaliłam go na śmietnik i napisałam do nich a baba mi kazała odesłać towar do reklamacji i drugi mi wyślą, śmieszne to dla mnie a do tego czasu dziecko na podłodze chyba położę, kupiłam drugi i teraz się zastanawiam czy negatyw wystawić, nawet gdybym go nie wyrzuciła to i tak bym go nie odesłała obrzydlistwo, dobrze że małemu nic się nie stało!!! o ,matko, ale masz problemy, nie dosc że mogłas reklamowac to jeszcze niedobrze? Przeciez ten sprzedawca pewnie nie produkował tego materaca? ZAwsze się moze trafic lipny towar, najwazniejsze tylko zeby móc zwrócic

Gość werwerwer
A co do autorki, to sprawa dziwna, jak tamta kobita nie ma negatywow to watpię, zeby wolała zly komentarz niz zwrócic jakieś 20 zł... Jak jestes w tym kompletnie zielona, to moze wyslałas na zły adres, albo nie nakleiłas znaczka, dałas na odwrocie chociaż swój?