Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werwerwer

Przecieka mi bojler...

Polecane posty

Gość werwerwer

Chyba przerdzewiał bo sa takie plamy jak od rdzy... Czy ktoś wie co mozna z tym zrobic? Raz już było oczyszczany i pospawany, i znowu, ale ja nie dam rady go pospawac bo przedtem to robił kto inny... Czy to prawda, że taką dziure mozna zapchac zywicą ?

Gość Jomalla, Nigeria
wszelkie sposoby naprawy to tylko półsrodki Możesz próbowac ewentualnie pospawac jeśli balacha jest w miarę zdrowa. Al ejeśli piszesz że juz był raz spawany i znowu zaczął przeciekać to radzę sie nie bawić w żadne naprawy tylko wymienic na nowy

Gość ech.......................
Od razu przejść na przepływówkę. Chyba że ciśnienia nie ma. I nie wierzyć w bzdury że bojler taniej grzeje bo to g.... prawda. Chyba że przy 5 osobowej rodzinie to wtedy bojler jest ok.

Gość werwerwer
nie mam kasy na nowy... :( Ledwo ze 100 zł na naprawę...

Gość werwerwer
Myslałam juz o przepływówce, tylko mam bardzo stara instalacje elektryczną i ktoś mi mówił, że może byc kompletnie niedostosowana do przepływówek

Gość werwerwer
a ktos wie, czym mozna usunac rdzę? I czy da sie zamiast spawania skleic dziurę żywica epoksydową?

Gość Jomalla, Nigeria
nie zakleisz takiej dziury Wszystkie te kleje, żywice to pic na wodę Ja bym ci to może i gratis załatwił...Mąż pracuje na drugą zmianę? A może jest w delegacji?

Gość werwerwer
nie mam męża... :p

Gość Jomalla, Nigeria
to masz już naprawione Daj maila, ustalimy szczególy

Gość Jomalla, Nigeria
i sie wystraszyła:D rozumiem że bojler jest na prąd? Naprawdę jedynym rozsądnym wyjściem jest wymiana na nowy. bawiąc sie w naprawy poniesiesz niepotrzebne koszty

Gość 2 Adam Słodowy
Dokładnie. Poniesiesz dodatkowe koszty i ryzyko rozszczelnienie złomu pod Twoją nieobecność, co wiąże się z zalaniem mieszkania/ domu :o

Gość gość
moze zainwestuj w nowy? ja ostatnio zdecydowałam sie na cos takiego www.sunenergy.pl/oferta/zbiorniki.html i moge polecic, bo naprawde fajna sprawa taki zbiornik, ktory oszczedza energie

Gość gość
Ja jak mam coś do pospawania to zawsze dzwonię do firmy http://www.ergo-invest.pl z okolic Poznania. Są bardzo zaradni i szybko wykonują usługi.