Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nestless.

jak szybko schudnąć ? ;(

Polecane posty

Gość nestless.

pewnie były już te tematy . no ale.. ja oczywiście założe nowy ;d no mam 15 , prawie 16 lat , 182 cm wzrostu (nie dobijać -,- ) i ważę 65 kg już dłuższy czas albo mi sie waga popsuła . widze że przytyłam ;( uda mam jak słonia praawie , a brzuch jakbym była w ciąży . chcę schudnąć zeby wazyc 60 kg ( ahh marzenie ) . zaczelam od wczoraj cwiczyc . co mige robic , ew . co jeść jak cwiczyć ? czytalam o diecie dukana ale podobno to niebezpieczne.. pomocy !

Gość kropkapunto
przy twoim wzroscie wcale nie wazysz za duzo:O gdybys wazyla za duzo, to w twoim wieku odchudzanie na wlasna reke jest niebezpieczne. bo wciaz rozwija sie twoj organizm. jedzac malo, mozesz sobie mocno zaszkodzic. a zacznie sie od paznokci, wlosow, potem zatrzyma ci sie okres. bedzie platac sie od gina do gina, po aptekach itd. koszmar slowem. na twoim miejscu zapisalabym sie na basen, jesli nie ma przeciwskazan, najlepiej zbija sadlo, i cialo staje sie jedrne. albo cwicz a6w, ale jest trudna i to szybko zniechceca. ewentualnie brzuszki. cos z czego mozesz zrezygnowac to slodycze i fast foody. za brak tego organizm ci akurat podziekuje. no i napoje gazowane.