Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszkauk1985

polskie drogerie internetowe w UK

Polecane posty

Gość myszkauk1985

hej, moglby mi ktos polecic polska drogerie internetowa w Uk? Jest ich spoto, ale nie chce trafic na jakis oszustow. Dzieki pozdrawiam

Gość gość
Moja znajoma manicurzystka kupuje produkty marki Semilac w sklepie internetowym Nocanka. Ostatnio kupiła tam kosmetyki marki Bania Agafii (http://www.nocanka.pl/babcia-agafia-m-464.html )i jest nimi zachwycona. Cena była dobra, bo trafiła akurat na ich promocję.

Gość gość
Hej, cześć. Jest taka drogeria jak Nocanka na stronie www.nocanka.pl . Można też ich namierzyć stacjonarnie w Pile. Miła obsługa, duży wybór, korzystne warunki przy zamówieniach hurtowych a głównie takie u nich realizuję. Najwięcej zamówień robimy na markę Semilac do pedicure i manicure, są ich przedstawicielem w Polsce, mają świeże i oryginalne produkty.

Gość gość
Do cery naczynkowej z którą się zmagam od lat to mogę polecić kosmetyki ze strony www.e-naturalne.pl Sama stosuję ich żel aloesowy i jest coraz lepiej. Bardzo udało się już poprawić koloryt skóry i pozbyć przebarwień, a mam nadzieję, że będzie jeszcze lepiej. W porządku obsługa w sklepie, mam zawsze tutaj info na bieżąco o tym co dzieje się z przesyłką, kiedy została wysłana itp.