Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość july25

co myślicie o tej sukience ??

Polecane posty

Gość Anitkaaaaa
jest brzydka.

Taka sobie. I stanowczo za droga jak na kieckę, którą założysz tylko raz i jeszcze będziesz miała problem, żeby ją później sprzedać za 500zł.

Gość july25
no to mamy problem :( za nie długo oszaleje w sierpniu ślub a ja mam powazny problem z wyborem sukienki :( dylemat jak nie wiem co masakra jakaś wrrrr..... chciałąbym prostą sukienke bez koła w takeij najlepiej bym sie czuła..

Gość july25
za nie długo wybieram sie na poszukiwania.... zobaczymy co z tego wyjdzie .. mam nadzieje ze znajde wkoncu sukienke a jak nie to kupię tą ..

Gość yaha
Według mnie jest bardzo ładna...:)

Gość sacasxdaqSqas
urocza jest

Gość hahahahahahassss
ale macie prostackie gusta

Gość najbrzydsze sa golfy
o gustach sie nie dyskutuje autorko narzeczonego też nam dasz do oceny? a jak sie nie spodoba to out? to twój ślub:o

Gość gilka
mnie sie podoba 3671, ale uszyj sobie za 1000 zl

Gość Eeerrr...
Obie sukienki bardzo ladne, skromne i z klasa, zupelne przeciwienstwo tradycyjnych w Polsce "bez", w ktorych kazda panna mloda wyglada tak samo...

A w prostych i skromnych to każda panna młoda nie wygląda tak samo? Bo z tego co ja czytam na kafe to 90 % teraz idzie w skromnych i prostych, więc niedługo to beza będzie wyjątkiem. Nie mówię ze proste są złe, ale nie uważam ze przy wyborze sukni trzeba się kierować tylko tym, że wszyscy idą w skromnych. Patrzeć trzeba przede wszystkim na to co pasuje. Suknia ma podkreślać to co jest nasza zaleta, a ukrywać mankamenty. A suknia jest ładna, mi się osobiście bardzo podoba, ale ja bym jej nie wybrała bo po prostu nie nadaje się na moją figurę. I dlatego mi się wydaje że naprawdę można coś wybrać jak się pomierzy różne suknie.

Gość makatka03
sukienka bardzo ładna, ta druga też. Ale może właśnie uszyjesz taniej wg tego wzoru? Albo poszukasz czy ktoś nie chce takiej odsprzedać za 1/3 ceny? Ja tak zrobiłam ;)

Gość dziewczyno po co
zadajesz pytania o gusta ? co ciebie interesuje czy podoba mi sie sukienka ? podoba mi sie ta pierwsza ale druga jest fatalna , wyglada tandetnie a jakies bezguscie zachwyca sie nia masz rozum? to wybierz sama

Gość PIEKNA co tu na kafe zadko sie
zdarza ja bym kupila natomiast dziewczyny maja racje pieniedzy nie odzyskasz to bedzie jendorazowy prezent za 3,5 tys ja kupilam firmowa sukienke ale i tak dziewczyny napisaly ze wiecej jak 500 zl by nie daly no bo uzywana

mi się nawet podoba, ale myślę że 3,5 tys to za dużo, pokaż to zdjęcie w salonie sukien gdzie szyją na zamówienie i zapłacisz dużo mniej, a efekt będzie ten sam, jak nie lepszy

Gość gojka02
A czy ten tren ma odpinany, bo jeżeli nie to strasznie niepraktyczna do tańca.