Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do piaskownicy dziecko

Używam podróbek perfum i jestem z tego dumna. Ciuchy mam z targu.

Polecane posty

Gość do piaskownicy dziecko

oszczędzam kupe kasy, nie to co wy frajerzy naiwniacy, wasze bluzki za 200zl szyli ci sami chinczycy co moją za 20. Uzywam podrob dolcze gabbany i guczi

Gość wiesz co żal mi ciebie
ale się nudzisz , nie masz nic innego do roboty? coś cię chyba musiało zaboleć ;)

Gość candelabra
Oj tam, oj tam. Jeśli chodzi o mnie to nie kupuje poróbek ale są tanie pefumki z Avou czy Oriflame, a także inne np. Esprit. I wcale nie podróbki, a ciekawe zapachy mają. Mi te górnolotne powyżej 200zł się nigdy nie podobały najzwyczajniej w świecie były za mocne, po prostu śmierdzące. Ale to moje zdanie.

Gość niby klasyka to jest
ktoś się nudzi i durne tematy zakłada ;) nie odpisujcie

Gość ogahagagah
Perfumy za 300 zl niewiele sie roznia od tych za 50. Cena, marka, opakowanie...to robi swoje, myslimy ze sa lepsze. Takie rozumowanie mają dziewczyny z wizazu dzial perfumy. Sama uzywalam chanel coco, gucci rush ,lalique i paru innych ale teraz..szkoda mi na to kasy, kupuje tansze a komplementow uslyszalam ze hoho, przy tych oryginalach tak nie bylo :D

Gość AptekawBiedronce
no nie gadajcie glupot ze perfumy za 300 to niewiele sie roznia od tych po 50-> ;/ nie chdzi o zapachy bo o gustach sie nie duskutuje ale o trwalosci perfum.

Gość ogahagagah
trwalosc? Wiele drogich perfum w ogole nie ma trwalosci. 3-4 godziny i wszystko znika. Mialam chanel no19 - rano dwa psiknięcia, w pracy w polowie dnia niczego juz nie czulam ,kolezanki rowniez - a zapach oryginalny z perfumerii. Wszystkie Calviny Kleiny to samo. Tanie perfumy niestety smierdzą czesto spirytusem albo są duszące :(