Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gorna_Strefa

Powroze 10 osobom.

Polecane posty

Gość ktos mi ukradl nick
dziękuje za wróżbę:) mam nadzieje, że się sprawdzi.

To zalezy od Ciebie na Twojej drodze pojawi sie tez druga osoba w przeciagu 2 lat. Podejmujac decyzje kieruj sie sercem.

Gość tattattata
PS. jestes w ciazy to bedzie chlopiec hahahaaahahhaahhhhaha buahahahhaahhhahha:D

Gość jamajkaaaaaaaa
witam mam pytanie Alina 18.03.1982 Brązowe za niedlugo mam inseminacje 1 czy o na sie uda i jaka bedzie plec?

Gość 08.06.77
Gorna_Strefa - za wrozbe sie nie dziekuje (chyba tak gdzies wyczytalam) a wiec zycze Tobie milego wieczoru i pozdrawiam 🌻

Gość dobraaaaaa
Ela 25.07 1982 niebieskie Mozesz powiedziec cos wiecej na temat mojej pracy i milosci?

Gość aneta.........................
Wrozko milego wieczoru zycze 🌻 tattattata - daj nac jak sprawdzisz :)

Niestety, temate usuniety, ale wyswietla kawałek. KAFETERIA - Powroze pierwszym 10 osobom. - Forum dla kobiet - 2 ... f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5131396&start=30 1 dzień temu I JA Klaudia 27.10.1994 ZIELONE. 21:19 [zgłoś do usunięcia] ... [ zgłoś do usunięcia], Gorna_Strefa. to ja jestem CLODIJA i wara ... :classic_cool:🖐️

Gość Kasia ...... :)
Odpiszesz mi? Proszę :)

13:07 [zgłoś do usunięcia] Gorna_Strefa Gorna_Strefa@tlen.pl'; Ja mam 17 lat jestem dziewicą, pewien chlopak barrdzo przystojny chcial zebysmy to zrobili i chociaz bylam w nim zakochana to dalam mu kosza bo okazal sie zboczona 20 letnia swinia Haha. Pozdrawiam wróżke. :classic_cool:🖐️

Gość kibic.pilkarskiiii.!
ponawiam pytanie z pierwszej strony. Czy legia warszawa i wisla krakow wygrają w czwartek swoje mecze w lidze europy? :)

Gość jamajkaaaaaaaa
Poczatkowe komplikacje zakonczone sukcesem- dziewczynka to było do mnie ? do mnie? uda sie za 1 razem ?

Gość .Dorota.
77.09.20 zółto-brązowo-piwne Kiedy i czy zostanę miliarderką , a jeśli nie, to czy przynajmiej może milonerką?

Ja pierdole;/ No co za ludzie i do czego to doszło. Teraz pójdzie jedna z drugą i będą czekały aż im się wróżba sprawdzi -.-' Co za kurwa tępactwo tak robi? Nie zdajesz sobie sprawy, że ludzie mogą Ci uwierzyć, że w jakiś sposób Twoja 'wrózba' na nich działa? Albo ich podnosi na duchu albo dołuje? Jak nie masz co robić i Ci się nudzi to wypieprzaj odrabiać lekcje, uczyć się kurwa do matury, a nie siedzisz i sobie jaja z niewinnych ludzi tępaku robisz. Matko jak mnie drażnią tacy ludzie ugh

Gość .Dorota.
Już widze jak odpowiada. ;)

Gość do asderka_aaaa
Dlaczego od razu uwazacie, ze nie potrafi wrozyc? Po co te wulgaryzmy? To, ze ma 17 lat nie znaczy, ze nie ma daru. Mi tutaj powrozyla i kilka miesiecy temu inna wrozka powiedziala mi dokladnie to samo, wiec prosze sie najpierw zastanowic zanim kogos zjedziecie.

Gość aneta.........................
"Anetko- praca ulegnie w jakis sposob zmianie, widze awans, lepsze stanowisko pracy'' tzn ze zostane w tej pracy co teraz pracuje, ale zaproponuja mi lepsze stanowisko?