Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość od 23 do 6 to mało

Tak się zastanawiam

Polecane posty

Gość od 23 do 6 to mało

przegladam czasem blogi modowe dziewczyn, pomijajac te ktore stroja się np na sesje fotograficzne, sa takie co maja zdjecia gdzies ot tak na miescie, są totalnie wystrojone, ekstra platformy, tu cos krotkiego tam cos długiego - pytanie moje GDZIE ONE TAK SIE UBIERAJA? Na spacer z koleżanką, żeby się pokazać i zrobić zdjęcie? Czy naprawdę chodzą tak wszędzie nawet do parku czy na zakupy do sklepu? Bo osobiście jeszcze nie spotkałam takiej osoby na mieście

Gość od 23 do 6 to mało
nie ma tu zadnych fashionelek ani ich kolezanek?

Gość .konkretna odpowiedź.
Też się nad tym zastanawiam...

Gość nosem w kałuże
myślę ze na co dzień aż tak nie chodzą...ale są dobrze ubrane za pewne. nie popadają w skrajności.

Gość od 23 do 6 to mało
no dobra ale czytam czasami ze one wydaja kupe kasy na niektore rzeczy to po co? żeby raz wyjśc koło domu i zdjęcie zrobić?

Gość nosem w kałuże
ok wydają, noszą też z innymi rzeczami. nie zestawiają rzeczy na co dzień żeby się jakoś mega wyróżniać. a to ze kupisz np fajną kiece za dobrą kasę, no to wychodzisz w niej na jakieś imprezy a nie do sklepu po bułki. po za tym jak mają kasę mogą sobie pozwolić nawet na apaszkę na 200zł

Gość od 23 do 6 to mało
no tak ale mi nie chodzi o fajna kiecke jak to nazwalas tylko cos takiego "innego, przyklad z bloga jednej dziewczyny - buty http://2.bp.blogspot.com/--esuOvFMJdM/TwXgRmiZd1I/AAAAAAAABX8/dCZJEz7fYNc/s1600/_MG_5651.JPG http://1.bp.blogspot.com/-HG8cpkLXLfk/TwF0afOTkgI/AAAAAAAABXo/NELUB-U0reg/s1600/IMG_5607.JPG czyli co ona wydała kase na te buty tylko zeby ubrac na spacer porobic zdjecia? bo jakos nie wydaje mi sie zeby ubierała je na codzien, na zdjeciu stylizacja fajna no ale wyobrazasz to sobie w jakiejkolwiek normalnej sytuacji? To taki akurat lajtowy przyklad, ale np takie buty http://1.bp.blogspot.com/-LbUYNAbTpc4/Tw_u79rjxxI/AAAAAAAABek/wkpyFq85Yvc/s1600/tumblr_lw8171FAJ81qhal7zo1_500.png To chodzi tylko o to że je stac wiec niech sobie fajne stoją w szafie? Nie wiem no mnie tak normalnie stac na rzeczy tez ale jednak kupujac zastanawiam sie czy bede miala gdzie ubrac, to nie nowy york tylko polska jednak

Gość od 23 do 6 to mało
o jeszcze jeden park w tych butach http://3.bp.blogspot.com/-cBFM2-Oehmo/TvXGOn_zaiI/AAAAAAAABNs/bQgkgHB4DgE/s1600/_MG_5128.JPG jakbym ja tak minęła idąc przez park i nie byłoby wśród niej fotografów to jakoś serio bym sie zastanawiała czy jest normalna, niby fajnie fajnie, no ale skoro to nie jej styl tzn nie ubiera sie tak ciągle wszedzie to po kiego wydawac kase na takie wyskoki do parku? tak tylko pytam bo no zastanawia mnie to

Gość nosem w kałuże
ta blogerka swoją drogą nie umie dobierać rzeczy

Gość nosem w kałuże
uważam że te buty nie są jakieś dziwne, są źle dobrane do reszty według mnie. mają kase to wydają, prowadzą blogi.. dla nich to coś więcej czują się fajne :P

Gość od 23 do 6 to mało
nie są dziwne? ja ich nie obrażam, że brzydkie czy coś tylko inne, że nie wiem no jakoś nie wyobrażam je sobie w żadnej normalnej stylizacji jednak, nawet jako chęć kontrastu to jednak są inne buty wg mnie tylko do profesjonalnych jakis sesji

Gość nosem w kałuże
ale dla mnie to nie ma sensu, i nie ma sensu tego tłumaczyć . one czują się fajne i tyle. Sa też blogerki które kupują fajne rzeczy które można założyć prawie wszędzie(wiadomo zależy od okazji) i nie wydają jakiś kolosalnych sum. zależy od osoby. a sa takie które kupią coś eksklusiv tylko na bloga.

Gość nosem w kałuże
z tego co widzę to są krótkie kaloszki , fajne na jesień. dla mnie ona sa spoko. a jeśli mówisz o tych złotych to zgodze się ze nie nadają się na co dzień ale n impreza , sylwestra jak najbardziej. która z nas nie kocha szpilek.

Gość od 23 do 6 to mało
aha no czyli tak jak pisałam wyzej - zakup tylko po to zeby to sobie fajnie stalo w szafie... ja tam nie potrzebuje zeby mi to ktos obszernie tłumaczył tylko tak o się zastanawiałam trafiając czasem na dla mnie niezbyt fajne stylizacje, no ale moze sie nie znam na fajnosci ;)

Gość nosem w kałuże
a Kamile oglądasz?:classic_cool:

Gość od 23 do 6 to mało
hahaha, nie ma tematu :classic_cool:

Gość nosem w kałuże
ona dużo kasy nie wydaje:P a inność boje od jej rzeczy , i to nie jest eksclusiv :P

Gość od 23 do 6 to mało
http://saruliru.blogspot.com/ ta dziewczyna ubiera się pięknie. czesto wyraziscie, odwaznie, ale nic nie stoi na przeszkodzie by isc tak przez miasto i zajsc do sklepu po bułki ;) Na takie stylizacje warto dac kazdy grosz ;) Takich jak u tej pierwszej co pokazałam po prostu nie zrozumiem, no ale może tak jak piszesz ona nie potrafi dobrac i dlatego sie zastanawiam

Gość nosem w kałuże
faktycznie ubiera się pieknie. tamta wcześniejsza bez ładu i składu. zajebiaszcze marynarki :)

Gość od 23 do 6 to mało
i właśnie nad takimi jak ta pierwsza sie zastanawiam ;) czy noszą to na codzien bo lubią czy kupują tylko sobie do zdjęć.. nie znalazłam u niej tych butów w normalnej stylizacji albo dla przykladu nasza kafeteryjna dyrektorke, gdzie ona ubiera te swoje niektore rzeczy?

Gość od 23 do 6 to mało
a jak juz wlasnie mowa o Kamili była, myślisz że ona tak wychodzi naprawde na ulice?