Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet No Name

Pytanie do kobiet (seks)

Polecane posty

Gość Facet No Name

Witam wszystkie Panie i panów którzy mają podobne problemy i są ciekawi albo tych co chcą się ponabijać ( napinać przez internet ) w jakiś tam sposób Przejdzmy do pytania mam pewny problem nie uprawiałem seksu przez rok czasu gdyż wcześniejszy mój związek z partnerką się rozpadł po czym zraziłem się do wszystkich kobiet i zająłem się zarabianiem pieniędzy i rodziną ( dlatego roczek nieczynności się pojawił [ aa zabawiać się bez uczuć nie potrafię] ) Po tym roku w końcu się przełamałem i poznałem dziewczynę z którą jestem związany niezieziemsko mnie podnieca bogini wyobraznii Preferujemy długi seks z dłuższą grą wstępną bez większych ograniczeń typu Oral ( przejdzmy jednak do sedna ) najpierw pieszczę ją językiem i palcami do jednego dojścia pozniej zaś ona zajmuje się mną gdy już skończę zakładam przeważnie gumkę i jedziemy trawa to zaledwie 3 min i trzeba zmienić na nową która wystarcza na 5 min pozniej 5 min odpoczynku i za 4 razem jedziemy w różnych pozycjach 20 30 min problem w tym że ja dochodzę 4 razy aa ona 3 niby uśmiecha się po stosunku mówi do mnie " Uwielbiam cie misiu " ale moje obawy biorą się z tych pierwszych szybkich dojść dziewczyny co o tym wszystkim myślicie mam 22 wiosła na karku

Gość woowooo
czy tam czytam i za chooja cie nie kumam

Gość koles z wenus
za dużo zioła palisz albo zrobiłeś sobie lukę w edukacji bo dziwnie zdania budujesz, o co ty wogólę pytasz?

Gość 25Sama
Wydaje mi się że autorowi tematu chodzilo czy jego dziewczyna nie udaje orgazmu.

Gość kto.........
powiedział, że ma być po równo sprawiedliwie :D

ja jestem dziewczyną( musisz wierzyć na słowo) ale nie wiem o co chodzi, o to że ty szybko dochodzisz? Czy twoja dziewczyna trzy razy, czy że na gumy ci dużo idzie czy co :)

Gość xxxemka
ha ha chyba chodzilam z Toba do szkoly bo zrozumialam;) nie stresuj sie nie musi byc 1:1... moze sie jeszcze nie przyzwyczailes po takiej przerwie, psychika czy cos

Gość xxxemka
ja to bardziej nie moge zrozumiec ze facet 22 nie umie bez uczuc... ewenement

Gość mariner
Widac twa kobieta tak ma ! Ja mialem partnerke ktora dostawala orgazmu na samo wlozenie w pochwe.Zawsze musialem wlozyc i zatrzymac sie aby ona swoje przezyla :) potem tez pare ruchow i ona znowu.Nie udawala bo zaciskala mi sie jej pochwa na czlonku tak ze az i mnie ruszalo . Niemniej dogadywalismy sie i bylo fajnie .Troche ja dawalem ,troche ona i tak bzykalismy sie po 3-4 godz a czasem i dluzej . Kwestia wzajemnej tolerancji ,zrozumienia dla potzreb partnera i dogadania sie :) To podstawa i nie widze problemu.!

Gość mariner
Nie bardzo zrozumialem ! to ty masz szybki wytrysk ? czy ona ma tak szybki orgazm ?

Gość wszystko w normie
laska powinna się cieszyć że masz takie mozliwości i robisz to tyle razy pod rząd seks i bez orgazmu jest przyjemny