Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakim cudem?

Jak to mozliwe ze ojciec w tej sytuacji zachowal sie lepiej od matki! MOJA CIAZA

Polecane posty

Gość jakim cudem?

Mam 21 lat, kila tygodni temu zerwal ze mna chlopak z ktorym chodzilam od 17 roku zycia. Seks rozpoczelismy dopiero pol roku temu, zrobilam test, bylam u lekarza i okazalo sie ze jestem w 11 tygodniu ciazy. Dlugo zastanawialam sie jak powiedziec o tym rodzicom, matce powiedzialam od razu i ona uderzyla mnie w twarz, mimo tego ze wiedziala ze mam chlopaka, rozmawiala ze mna o antykoncepcji, ze powinnam sie zabezpieczac za nim rozpoczne wspolzycie, natomiast ojciec nie akceptowal mojego chlopaka, ewidentnie go nie lubil ale wiadomosc przyjal spokojnie i obiecal mi pomoc, mowiac ze on i moja matka moga mi zarowno przy dziecku jak i finansowo oraz bedzie mnie wspieral gdy podam ojca swojego dziecka o alimenty. Mama prowadzi wlasna restauracje a ojciec jest prokuratorem, ja jestem studentka zaocznej resocjalizacji 2 roku oraz ucze sie w szkole policealnej w technikum hotelarskim, oprocz tego ukonczylam technikum organizacji uslug gastronomicznych. Z ojcem ktorego balam sie najbardziej bo wiadomo ze mezczyzni w takich sytuacjach zachowuja sie brutalnie ulozylo sie bardzo dobrze, gorzej z matka bo ona dalej szczeka ze zachowalam sie nieodpowiedzialnie, ze zapomnialam zazyc dwa czy trzy razy tabletki.

Gość Błagam Cię
i ci w zawiązku z tym ? Masz ustawionych i nadzianych rodziców, tym sie chciałaś pochwalić ? Dla mnie prowokacja jak nic :o