Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wyindywidualizowany

K.A.F.E.T.E.R.I.A

Polecane posty

oj kusisz kusisz, taaak?:D a myslałam ze wymieniam doświadczenia?? ;) ze mną sie zawsze idzie porozumiec 😴

uwielbiam wyczucie i wypośrodkowanie :P kazda ze stron bywa pociągająca :classic_cool:

Zdzisiu przez to ze nie chcesz poddać sie relaksującym rozmowom :P 😭

zgadza sie jednak czesciej to ja wole byc dominujacy, zwlaszcza jak widze ze podnieca to kobiete. Istnieja dla Ciebie jakies granice czy seks to po prostu szal cial ,zwierzecy instynkt? Ja do pewnych rzeczy bym sie nie posunal. Choc kiedys tak myslalem o czynnosciach ktore daja ogrom przyjemnosci.

uważam, że kazdy ma jakies granice :) chyba jednak to nie kwestia granic, a wewnętrznych potrzeb i przypływu chwili ;)

Nie wiem jak u Ciebie ale u mnie przynajmniej jakos ten dzien pracy mija dzieki tej dyskusji. Ciekawe to co napisalas nigdy sie nie zastanawialem nad tym w ten sposob. A faktycznie wiele odkrylem pod wplywem chwil i chyba dzieki tym chwila uniesien moge dzis zdefiniowac swoje potrzeby. Ale tez wczesniej czlowiek za mlody byl aby rozumiec.

wiec w tworzeniu lub łamaniu granic ma wieksze znaczenie dojrzalosc, doświadczenie niz sztynwe ich wyznaczanie ;)

wyindywidualizowany---> wybacz niedawno wdepnęłam w goowno i ono ciagle mi sie klei do buta :classic_cool:🖐️