Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lovela proszeczek

kiedy prałyście ubranka dziecka w waszym "dorosłym" proszku ?

Polecane posty

Gość lovela proszeczek

witajcie córka ma 6.7 msc i jeszcze piorę w loveli jej ubranka ale jakiś mieisąc temu kupiłam proszek E sensitiv przez przypadek i miałam prać już i jej ubranka ale się boję... Ale piorę narzutę na której ona leży w dzień czasami na golasa jak ją przebieram jak zmieniam pampersa... i nic jej nie sypie czy mogę zacząć prać i jej ubranka w tym proszku >? czy może lepiej kupić persil sensitive ?

Gość mam_talent ;)))
ja piore do dzis a mam corke 2 letnia - ma uczulenie na zwykle proszki

Gość lovela proszeczek
o kurczę to chyba nie bardzo radzi sobie z plamami ten proszek ? aha no i dodam że córka miała podejrzenie skazy białkowej

jak dzieci skończyły pół roczku to zaczęłam prać ich ubranka w zwykłym proszku.

Gość mam_talent ;)))
ciuszki mniej wybrudzone - dopiero dobrze jednak te wieksze plamy od obiadku czy z dworu juz nie bardzo;) Moja ma skaze bialkowa oraz uczulenie na proszki - te dzieciece sa ok .

Gość lovela proszeczek
ale skoro kładę małą na tej narzucie co piorę w E i jej nie sypie to chyba jest ok ? no ale co prawda leży góra 5 min na golaska no i czasami nie podłożę pieluszki flanelowej jak zmieniam pampersa a jak wysypało wasze dzieciaczki to również i buzię ?

Gość mam_talent ;)))
przy skazie buzie rowniez przy proszku plecki , brzuszek, nozki i strasznie sie mala drapala az nie mogla spac...

Gość _Envin_
przestałam prac jak mloda miala cos niewiele ponad pół roku. Pamiętam ze skonczyl mi sie proszek i uprałam w zwyklym i nic sie nie dzialo wiec proszku dla dzieci juz nie kupilam.

Gość euda
ja od początku jak gupia prałam dzidziusie lovele jelpy ... miał 3 miesiące wyprałam w OMO który zawsze używam i do dziś piore . przy drugim też tak zrobie .. może początek z pierwszy miesiąc dzidziuś jest przyjemny ... a potem OMO

Gość _Envin_
lovela proszeczek nie przesadzaj upierz jedna rzecz i nałóz jej zobaczysz reakcje.

Gość mama dwojeczki
Synkowi pralam w naszym proszky odkad skonczyl 4 miesiace, corci nigdy nie pralam w proszku innym, niz nasz. Ma 4,5 miesiaca i nigdy nie miala ani uczulenia ani zadanych senscaji skornych.

Gość mama dwojeczki
Boze, ale napisalam jak jakas analfabetka...mialam na mysli, ze synkowi pralam w naszym proszku do 4,5 miesiaca...sorry, ale ta cholerna jelitowka padla mi chyba tez na glowe ;)

Gość do góryyyyyy
Ja od urodzenia piorę:) , tylko płynu sensitive używam. Syn ma juz ponad dwa lata:)

Gość izusia.87
Moj ma 14 miesięcy i piore od 3 miesiecy w zwykłych proszkach i nie ma uczulenia:)

Gość lovela proszeczek
a powiedzcie któy proszek lepszy ? E ? czy Persil ? Bo E już mi się kończy i nie wiem czy lepiej kupić persil czy E ?

Gość luuuuuzzzzzzzik
ja prałam i piorę w zwykłych (sensitive) proszkach od samego początku. Wypierz ze dwa, trzy jakieś bodziaki i zobacz czy coś się będzie działo jak nie to ok a jak dostanie wysypki to będziesz dalej prała w loveli.

Gość do góryyyyyy
Ja od urodzenia piorę:) , tylko płynu sensitive używam. Syn ma juz ponad dwa lata:)

Gość andzela tabasko
a ja pralam w vizir sensitive jak corka miala niespelna 4 m-ce. nic jej nie ejst do dnia dzisisjeszego, a ma ponad 4 lata:)

Gość amelkowa mamaaa
odkąd córka skończyła rok. ja piore w persilu sensitive + plyn silan sensitive. nie wiem ktory lepszy E czy persil bo E nie uzywalam

Prałam w dziecięcym gdzieś do 2 r.ż, potem się skończył, ja zapomniałam kupić więc od pół roku używam "dorosłego" :)

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
Ja od urodzenia piorę w E Sensitiv i płukam w Silan Sensitiv. :)

Teraz już piorę w naszym proszku i płynie. Czyli Bryza, lub Bonux i płyn E welurowy dotyk (ten zielony). Syn niedługo będzie miał 7 msc.

Gość zoooo
ja prałam w Jelpie- proszku dla dzieci około roczku, ale teraz najcześciej używam arielu w płynie, dobrze odpiera największe zabrudzenia, oczywiście używam płynów do płukania, piorę razem z ubraniami całej rodziny, już nie dziele prań,

I zaczęłam prac jakoś od 4 msc tym naszym. Jak już zaczął coś jeśc to po prostu w tamtym proszku nie mogłam doprac i dlatego zmieniłam. :P

Gość zoooo
na pewno lepszy jest persil możesz tez kupić w kapsułka i w płynie, ja bardzo sie przekonałam do proszków w płynie i polecam wszystkim

Gość mamuśkaMałejZuzi
do 8 miesiaca w Loveli, a potem w proszkach Ariel, Persil, Vizir, a teraz w płynach do prania piore ale nie dopieraja plam

A czym się różnią te w płynie od tych w proszku? :) Bo ostatnio się zastanawiałam w sklepie czy może nie kupic, ale jakoś się nie zdecydowałam.

Gość grzenia
ja w tym "naszym" prałam od urodzenia tylko płukałam płynem dla dzieci.

Coś około roczku przeszłam na "dorosły" proszek