Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mineralny

Oglądacie jeszcze filmy w telewizji ?

Polecane posty

Ostatnio oglądałem film w tv i bym go obejrzał do końca nawet gdyby nie reklamy co chwilę, tak samo jest z serialami , pierwsze kilka minut serialu i nagle wchodzą reklamy. Jedyne co oglądam stale w tv to wiadomości , macie tak samo lub podobnie?

Gość krol_artur
tak, dlatego zainwestowałem w pakiet premium na ence gdzie mam ciagle premierowe hity filmowe bez reklam :d już sobie ostrze pazurki na thora w 3d i transformersów 3 ;d kung fu pande 2 tez pewnie obczaje ale cśś :P hahah :D bo te programy klasyczne są do porzygu ;/ więcej reklam niż jakichś sensownych tresci

Najfajniej się ogląda na Polsacie - jak puszczą reklamy to w ich połowie człowiek zapomina co tak naprawdę włączył. Nie pamiętam kiedy ostatnio obejrzałam film w całości na tej stacji. Podobnie zaczyna się robić na TVNie. Jedynka czasami wrzuca coś ciekawego (przynajmniej dla mnie). Ale najczęściej jak coś oglądam to jest to Comedy Central (lub Family).

Gość inesines666
Hej. Coś Ty, w tv już raczej nie oglądam.. setki reklam, człowiek się tylko denerwuje. Ja najczęściej oglądam teraz filmy i seriale na Andrino.

Gość ogladam Kino Polska, Ale Kino
TCM I Zone Europa, reklamy na ogoł tylko raz w srodku.

Gość notatkiozyciu.pl
Szkoda czasu na wiadomości... Ja nie mam tv i dobrze mi z tym :)

Coraz rzadziej oglądam filmy w telewizji. Jako zapalona kinomanka 2-3 razy w tygodniu zasiadam przed dużym ekranem. Starsze produkcje odnajduję w sieci za darmo :)

Gość tribiani
telewizja to jednak telewizja

Gość inzynier serwisowy bann
Nie oglądałem tv gdzieś od 4 lat. jedynie jak w domu byłem to JEDEN mecz na Euro. Po co ?? Z internetu masz co chcesz. Bez reklam itd. Wiadomości?? I tak mam dość jak w radiu słyszę bo mi muzykę wiadomościami przerywają.

Gość aleczek
a ja tak jak król artur mam n ale place za abonament 39 zl wiec nie mam npremium, zamiast tego korzystam z vod. taniej niż w kinie ale jednak nowosci bez reklam. zwykla tv to rzeczywiscie tez rzaaadko

Gość no i..........
telewizora już nie oglądam od roku ,same bzdury ,co chce mam w necie.

Gość pomocy helpingum
a powiedzcie mi bo ja mam problem z ogladaniem na necie. ktos wyzej wspomnial o tv. vod. owszem ogladalam tam seriale np m jak milosc do czasu wakacji normalnie ( za darmo) ale teraz walcze z kompem bo nie da sie ogladac bo buforuje non stop tzn buforuje 3 sek i film leci 3 sek. juz nie wiem co poczac :( np dla sprawdzenia wlaczylam seans-online.eu i normalny film 1,5 gzodz. leci normalnie , a te seriale nie! na innych stronach tez mi buforuja, na wszystkich sprawdzalam, nie wiem co sie dzieje, jakos 16 sierpnia weszlam na platformatv.pl telewizja na zywo ale tam dopiero buforuje, moze ktos pomoze? :(