Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_motylek712_

brak okresu :(

Polecane posty

okres spóźnia mi się już ok 2 tygodni. był petting ale bez wytrysku itp był płyn ale na moich rękach, które potem wytarłam w mokrą chusteczkę ( kilka razy) bardzo bolą mnie sutki i pobolewa mnie brzuch od kilku dni. ostatnio chorowałam przez 2 tyg ale nie zażywałam leków ( nie poszłam do lekarza) i ratowałam się aspiryną itp była też studniówka i przyznam, że co weekend leje się dużo alkoholu więc może to ma jakiś wpływ. nie wiem o co chodzi i czemu się spóźnia ale człowiek sobie wszystko może wkręcić, chociaż wiem, że ciąża nie jest możliwa, to okres spóźnia mi się akurat w tym miesiącu, w którym był ten nieszczęsny petting... już nie wiem co mam myśleć

Gość kaaaaamannn
Pewnie jesteś w ciąży. teraz plemniki są takie cwane, że przez palce przenikają do krwiobiegu i kierują się do macicy by cię zapłodnić, niestety taka prawda. Ale nie martw się dziecko to największe szczęście jakie Cię w życiu spotka, a na seks jeszcze kiedyś przyjdzie czas;)

Gość hardon
a pokaż cipke

Gość Noris
odp. powyzej mni erozwaliła.... spokojnie dziewczyno, może task byc że sie spóxnia, petting to nic takiego

zeby sie uspokic zrob test - pewnie bedzie nagatywny - wtedy idz do ginekologa, niech Cie zbada i przestan sie wkrecac

wiem, że to super śmieszne dla niektórych ale dla mnie to całkiem poważna sprawa. testu niestety nie mam jak zrobić na razie, ale wg mnie do zapłodnienia dość nie mogło w ogóle. jestem bardzo ostrożna...