Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemniewiem

ogloszenia praca w modelingu dla amatorow Londyn

Polecane posty

Gość niewiemniewiem

jest wiele takich ogloszen na gumtree i innych stronach pisza ze szukaja niekoniecznie profesjonalnych modeli ale ludzi fotogenicznych do katalogow, gazet i reklam trzeba wyslac kilka swoich zdjec ja wyslalam i zadzwonili do mnie po 2 dniach zapraszajac na rozmowe ale ja sie boje ze to jakis przekret ktos mial z tym do czynienia w Angli?

Gość kun sie obsral dawc ruzrzutnik
fajnie,ktoś twoją twarzą gdzieś dziś się podetrze ......

Gość abononno
do mnie zadzwonili ,nie wiem skad mieli moj numer, zapraszali na darmowa sesje z szampanem :D:D, moglam tez niby kolezanke wziosc,ze niby makijaz mieli robic, fryzure,stroje tez mieli. mialam zaplacic tylko 150f...ale mowiloi ze mialo byc za darmo:D..i tak meczyli mnie telefonami przez miesiac. az moj maz ich zjebal,i powiedzial ze wpadnie tam z kumplami pod podany adres i sprawdzi co to za agencja.

Gość numerowaaa
To moze z kims idz jak sie obawiasz, np z kolezanka. Do abononno - ty masz na mysli cos innego, sesje fotograficzne, ktore agencje robia tylko dla ciebie, a nie do zadnych katalogow. Robia je za darmo, ale musisz zaplacic za zdjecia jesli chcesz odbitki, a one sa drogie.

Mojej kolezanki corka miala sesje do katalogow. Zrobili fotki,dali na stronke, na ktora maja dostem firmy np. new look,next..i wtedy firma wybiera dziecko ktore by chciala w swoim katalogu. Podejrzewam ze z doroslymi bedzie podobnie dzialac. Ja bym na twoim miejscu poszla i dowiedziala sie wszystkiego.Byc moze to twoja zyciowa szansa ;)

Gość nawinaiki ja wam napisze o co
chodzi, a wiec tak cala ta ''metamorfoza'' czyli makijaz, fryzura itd .jest za darmow ale jak zrobione i przerobione w photoshopie zdjecia chcesz na CD albo wydrukowane to kocvhana takie jedno zdjecie kosztuje ...........50 funtow!!!!!! tak ,50 funtow. i o to wlasnie chodzi. przy czym moga np. miec w policy ze trzeba kupic minimum 6 zjdec,a wiec sobie oblicz ile to. wiec mozesz spedzic caly dzien tam, robiac fruzyre ,makijaz , pozowac do zdejca potem nic z tego bo stwierdzisz ze nie stac/nie chcesz placisz tyle kasy za kilka zdjec. oni dzwonia do WSZYSTKICH, nie wazne czy jestes brzytdka czy ladna. a jak chcesz zeby zdejcia byly w jakims tak katalogu danych ze niby pokaza to ludziom szukajych aktorek itp. to za to placi sie fee! watpie zebny bylo ono nizsze niz 200f.

Ty mowisz o zwyklej sesji zdjeciowej. A takich ludzi co robia takie sesje jest w pelno. Laska sie pyta o agencje modelingu. Taka agencja placi modelowi pieniadze , trzymaja twoje zdjecia w bazie i sa one udostepniane tylko i wylacznie firmom poszukujacym modelek.Mojej kolzance zaplacili za zdjecia dziecka..nie pamietam kwoty. Puzniej miala jeden telefon. i mala miala fotki w katalogu z argosa.

Gość matka pracujaca.......
na dwa razy. ja sie nabralam na to 150funtow jakies 8 lat temu!!!! natomiast teraz mam dziecko i jest w agencji modelingowej za darmo. takze sa i oszusci, sa i prawdziwe agencje.

Gość Kom-kast
Nie dajcie sie na to gowno nabrac! Mnie kiedys zatrzymali na ulicy, pstrykneli fotke, dali wizytowke agencji, ja idiotka dalam im swoj numer, i wydzwaniali do mnie przez tydzien, mowili ze sa zachwyceni moim zdjeciem, ze zapraszaja mnie na sesje do portfolio, i ze to jest za darmo- ze bedzie stylist, hairdresser, make upartist no i oczywiscie profesionalny fotograf. Debilka sie podniecilam, juz widzialam siebie na okladce vogue, wiec poszlam do tej agencji. Mieli swoj office, w londynie, w dzielnicy soho, wszystko wygladalo bardzo porzadnie, artystycznie, w recepcji gdzie mnie posadzili byly ciasteczka, herbatka, kawusia. Ja specialnie wzielam wolne w pracy, wstalam o 5 rano, no i pojechalam. Okazalo sie ze stylistka, fryzjerka i makijazystka to jedna i ta sama osoba, no ale ok. Zrobila mi spoko makijaz i wlosy, ciuchy sama sobie mialam przywiezc - 3 rozne outfity. Bylo tam tego dnia z 10 innych dziewczyn zwabionych w ten sam sposob jak ja- zaczepione na ulicy. Po tym jak masz juz zrobiony makijaz, wlosy, i jestes ubrana i gotowa do sesji, przychodzi recepcjonistka i daje ci do wypelnienia forme, w ktorej pisze, ze jedno zdjecie kosztuje 70 funtow, musisz kupic minimum 3 zeby oni cie wrzucili na strone swojej agencji;) W tym momencie trudno jest odmowic, bo juz jestes cala podniecona ze bedziesz miala sesje, a pozatym troche mi bylo wstyd przed innymi dziewczynami powiedziec ze nie mam kasy, bo one wszystkie byly chetne placic. No i jeszcze sobie pomyslalam - skoro juz mam makijaz i wszystko gotowe, no to ok.... Oni tak wlasnie dzialaja- gdyby ci powiedzieli na samym poczatku ze jedno zasrane zdjecie tyle kosztuje, i ze musisz wydac minimum 3, to nikt by tam nigdy do nich nie przyszedl. Oczywiscie nigdy nie mialam od nich zadnego 'zlecenia', nigdy do mnie juz po tej sesji nie zadzwonili;) Dziewczyny strzezcie sie !

Gość kaftanik niebieski
Moge sie zapytac czy ktoras z was miala do czynienia z agecja Infiniti Production? Ona jest w centrum Londynu. Moje dziecko przypadlo im do gustu i zaproszono nas na castyng. Zastanawiam sie czy jehcac tam. Przeciez nie mieszkam w Anglii i sporo kasy trza wydac na podroz.

Gość andzela tabasko
sama oplacasz dpjazd w obie strony, pobyt tam i placisz za zdjecia twojego dziecka.

Gość kaftanik niebieski
Mam jeszcze placic za zdjecia mojego dziecka? Myslalam, ze to bedzie zadarmo.

Gość fggfgfgfgggfg
Tam placisz wpisowe,potem jak juz dziecko sie zalapie to oni placa dziecku za kazda sesje. kiedys bylo to 180f. teraz pewnie wiecej..

Gość kaftanik niebieski
dla mnie te 180f to jest caly majatek!

Gość hjyjukyhkjhj
to dziecku zaplaca te 180 za sesje..jak je ktos wybierze.

Gość siedze dzis w domu
kto ma zapalcic te wpisowe bo juz nic nie rozumiem? Matka czy agencja?

Gość dkdkdkslssl
wpisowe to nie majatek!!!!!!!!! a dziecku beda placic jak je ktos wybierze od sesjii masz 150f w gore. poszukaj u zrodkla,czyli poagerncjach,bo kazda ma inne warunki.

Gość Carmela25
Muszę się wtracić co do infiniti productions moge cos powiedziec,że moja kolezanka zobaczyla ogloszenie w gazecie i namowila mnie abym do nich zadzwonila bo twierdzac ze moja corka sie nadaje Catherine ma 14 miesiecy ,po namyslach wyslalam im e-mail odpisali pi kilku dniach chcieli abym przyjechala z corka.pojechalismy do Londynu bylo tam kilkoro ludzi poczawszy od 1 roku do 50 letniej kobiety:) po zobaczeniu Catherine kobieta powiedziala ze zrobia jej zdiecia u prpfesionalnego fotografa puzniej okaze sie czy przejdzie dalej myslalam ze to fajnie do poki nie uslyszalam hasła cash and card kwota to 300 funtow zaplacilam z mysla na nóz widelec może mojej córce sie uda ja tego nigdy nie mialam.Na umowiony dzien pojechalismy na te sesje fotograf zrobil 100 fotek wrocilismy do domu zadzwonili po kilku dniach mowiac ze mamy przyjechac pojechalismy i trzebabylo zaplacic kolejne 190 funtow po to aby zdiecia zostaly umieszczone na ich stronie i ktoras z firm moglaby wybrac ktores z dzieci ,po oplaceniu okolo tydzien puzniej pojechalismy do office w Kondynie otrzymalismy 5 zdiec w formacie A4 i plyte CD powiedzieli ze zadzwonia i powiedza czy Catherine sie dostala czy tez nie .Nie mam do n ikogo pretensji ,jak dla mnie nie sa zadnymi oszustami przeciez nikt nie bedzie robil nam sesji za darmo zeby dac sie pokazac trzeba najpierw zainwestowac:)Nawet jak córka nie zostanie wybrana zawsze zostanie pamiatka zdiecia w ramce umieszczone na scianie sa bezcenne:)

Gość Marcin G
Czy słyszał ktoś o agencji EA agency?? Proszę pilnie o odpowiedź. Moja żona wysłała do nich maila ze zgłoszeniem i oddzwonili na drugi dzień. Ja uważam że to przekręt i chcę wybić ten pomysł z głowy mojej żony

Gość Marcin G
EA agency w Londynie

Gość Marcin G
EA agency w Londynie

Gość gość
Hej. Ja również wysłałam do tej agencji EA Agency zgłoszenie i na drugi dzień oddzwonili zapraszając na spotkanie . Czy ktoś miał do czynienia już z tą agencją ?Proszę o pomoc !

Gość gość
modelki do p0rno szukają cały czas

Gość gość
Wiadomo juz co z EA Agency? Oszuści czy nie?

Gość gość
Gnij w uk i liz jaja swinio. Tyle umiesz.

Gość anjuli
Nie dajcie sie nabrac EA:-). Naciagacze- sprawdzone.

Gość gość
EA - naciagacze? TZN??? KTOS MOZE COS WIECEJ NAPISAC? Prosze! Zaprosili na interviev. Poprosili o zdjecia. mam dobre - powiedzieli ze maga byc i nie naciagali na nastepne. Ale wpisowe do agencji to 80 funtów - ale w kazdej agencji jest jakies wpisowe, to w zasadzie normalne.

Gość gość
nie znacie fake casting agent? goście obiecają lalkom cuda a to tylko p****le, buahahahaha.... durne niedoszłe modelki