Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patrycja888

stres przed seksem z NIM.

Polecane posty

zawsze chcialam GO miec i teraz moge... ale tak stresuje sie przed seksem z NIM ,ze chyba nie dam rady to zrobic... jestesmy umowieni na dzis a ja mam ochote mu powiedziec ,ze poprostu niedam rady. to bylby moj 3 facet w seksie a boje sie jakby to bylo pierwszy raz..... moze powinnam dac sobie spokoj z tzm.. albo hmm..poprostu mu zaufac....niewiem.

a nie lepiej zawalczyc o zwiazek? ja kiedys kolesia przetrzymalam i potem bylismy razem:) jesli nie chcesz zwiazku,to walnij sobie 2 kieliszki wina przed spotkaniem-powinno pomoc:)

Gość plotkasaaaa
A ja nie przetrzymywałam i też jestem w związku.

nie chcemy zwiazku ani on ani ja... umowilismy sie na kolezenski sex ale zbyt sie stresuje bo chce by bylo doskonale , jak najlepiej....

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
Ja też mojego męża nie przetrzymałam, miałam wyrzuty sumienia, bo sobie popiliśmy i tak wyszło, ale teraz już jest moim mężem. :P No i jak co to walnij sobie piwko na rozluźnienie przed spotkaniem. :P A kochasz go, czy tylko fizycznie chciałabyś go miec? I jak to w ogóle wyszło, że się na seks umówiliście? Bo jeżeli go kochasz, a umówiliście się na seks to będziesz cierpiec. Dla niego to będzie tylko seks a Ty będziesz się w tym uczuciu zagłębiac, a on będzie się i tak spotykał z innymi aż w końcu się w jakiejś zakocha.

Yhym, dopiero teraz post Twój przeczytałam, że oboje chcecie bez zobowiązań. :P To mówię, walnij sobie jakieś piwko i podrinkujcie sobie jeszcze przed. :P

spoko,ja mojego meza tez nie przytrzymalam..ale akurat ten typ tak mial-trudno wytlumaczyc,nie chce mi sie opisywac calej sytuacji... co do ciebie-umowic sie na sam sex,bez otoczki nie jest takie latwe...mysle,ze jakos kobieta jakakolwiek aktywnosc z twojej strony bedzie dobrze odebrana,a zwlaszcza,jesli bedziesz pozytywnie reagowac a jego starania:) milego!

Gość kira B
fajnie się ubierz, przygotuj jakieś małe zaskoczenie - np. elegancki wręcz oficjalny strój - a pod spodem ostra bielizna. Faceci lubią takie kontrasty, zaskoczenia a takim zestawieniem zaskoczysz go 2 razy - przy spotkaniu i potem przy rozbieraniu. powodzenia i szaleństwa cipy

Nom, bielizna musi byc super. :P Uwielbiam takie rzeczy szykowac dla męża. :P

Także idź do sklepu po piwko czy coś (ja bym wolała drinka wypic), zrób sobie kąpiel w pianie, nałóż ładną bieliznę, pięknie się ubierz, makijaż zrób, włoski ładnie ułóż i wypij sobie drinka i idź. :)

Gość kira B
piwko nie - na początek nieładnie z buzi będzie pachnieć. najlepiej żadnego drinka, on powinien zadbać o rozluźnienie. Za to ładna fryzurka intymna byłaby jak najbardziej ok. albo depilacja na gładko. albo porządna masturbacja tuż przed spotkaniem - dla wstępnej rozgrzewki.

dzieki laseczki za odpowiedz :) tylko na chuj ja sie tak denerwuje..... chyba nie ma co tego odkladac prawda... co ma sie stac to i tak sie stanie....tak mysle... w sumie jak bedzie dobry to powinnam sie wyluzowac,nie...

Napisz później jak było. :)

zabieracie sie do tego jak pies do jeza :D aale zycze Powodzenia :)