Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamo-ciocia

czy to prawda ze wiekszosc dziewczynek podobnych jest

Polecane posty

Gość mamo-ciocia

do ojcow a synowie do matek ???? jak to jest u was ??? duzo osob tak twierdzi i - ciekawi mnie jak to jest u was. U nas jest tak : Ja jestem brunetka z bardzooo ciemnymi wlosami , prostymi i z brazowymi oczami , ciemnymi brwiami i ciemniejsza karnacja a mam coreczke - czysty tatus . Jasna blondyneczka z kreconymi wloskami, blekitnymi oczkami i jasna karnacja

Gość EwelaBrugge
Nie prawda. Podobieństwo to loteria.

hmmm chyba prawda przynajmniej u nas :D:D:D córa to wykapany tata tylko oczy ma po mnie al kształt i obrys a nie kolor bo to akurat po nas obojgu bo oboje mamy niebieskie :) a syn to skóra zdarta ze mnie ostatnio teściowej pokazałam moje zdjęcie jak byłam w wieku małego to usłyszałam "ahh jaki ten Sebastianek sliczny" :D:D:D

Gość The one crazy bitch
Moja coreczka jest podobna do taty.

Gość mamo-ciocia
czyli jednak w wiekszosci przypadkow sie tu sprawdza;) Nie mam syna wiec nie wiem czy bylby do mnie podobny bardziej. U znajomych jest to samo - corka wykapany tatus - skora zdarta normalnie a syn wykapana mamusia - w dodatku chudy i niski a corka wysoka i pokaźna ;)

Moja córeczka to wykapany tatuś, tylko duże oczy ma po mnie:-)

Gość amelkowa mamaaa
u nas tez tatusiowa cora - tylko wlosy po mnie (blondynka)

Gość mamo-ciocia
moja corka po mnie ma tylko usta i nosek ;) Reszta czysty tatus ;) Bede sie musiala legitymowac jak bede chciala dziecko z przedszkola odebrac ;P

Gość uiooooui
podobno po urodzeniu wszystkie dzieci sa podobne do ojcow - tak reguluje to natura - zeby nie bylo watpliwosci kto jest ojcem ;)

Gość moim zdaniem to loteria
i reguły nie ma;) choć sama jestem podobna właśnie do taty przede wszystkim "kolorystycznie";) bo tata ma czarne włosy, ciemne oczy i karnację moja mama zaś jasne włosy, zielone oczy i jasną cerę, a ja znowu bardzo ciemne oczy, karnację tylko włosy dosyć jasne w stosunku do całej reszty i niezbyt gęste,a także proste po mamie (tato ma naturalnie bardzo gęste i kręcone włosy) natomiast mój synek jest jaśniutkim blondynkiem z jasnymi oczami (wszystko po mężu) a po mnie to ma wielkość oczu i kształt (oboje z synkiem mamy duże oczy);) zobaczymy jak to będzie z córką;)

Gość moim zdaniem to loteria
hehe po urodzeniu mój synek wyglądał zupełnie jak mój tato, a nie mój mąż:D

Gość uiooooui
hmm w sumie to nie mlwili do czyich ojcow sa podobne ;) :)

a mój młody oczy miał takie same jak teścio teraz to już jest miesznka mnie i męża a ja jestem podpobna do taty i jego matki, czyli he he mojej babci, nawet upierdliwy charakter mam po nich wrrrr

Gość mamuśkaMałejZuzi
moja corcia to cała mama! tylko tata i jego rodzina wmawiaja sobie ze to tatus

mój syn to cały tata :) ze mnie to tylko charakterek :P

Gość mrMaxx
mój synek -kopia taty...podobieństwo,kolor oczu,loczki na głowie i nawet maniery,sposób siadania taki sam jak mój mąż...

moja córka jest bardzo podobna do taty, do mnie wcale ale syn wygląda dokładnie tak jak tata :D

Syn faktycznie ma moje rysy, ale jasne włosy i ciemną cerę po tacie. :) Natomiast moje 2 siostry i ja jesteśmy bardzo podobne do mamy.

Gość mamadziewczynki5
Moja córka na początku była podobna do swojego taty, a teraz do mnie :) ma mój kolor oczu(niebiesko-zielone), duże oczy, włosy ciemny blond za mną, kształt nosa także mój taki malutki, tylko usta ma duże-pełne za tatusiem ;) super to wygląda. Dzieci się zmieniają za 5 lat może być znowu do ojca albo do nikogo podobna :P

Gość gghhgdhdgsh
guzik prawda, bo to loteria. a najczęściej, to jest wymieszane. a ty mamo-ciocia sama sobie zaprzeczasz pisząc, że córka ma po tobie nos i usta- podstawowe elementy dla rysów twarzy, a ty że czysty tatuś. poza tym tak naprawdę będzie widać jak dzieciak dorośnie- rysy twarzy się zmieniają, i np wielki garbaty nochal pojawia się dopiero w okresie dojrzewania.