Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cygareta908

O nie!!!!!!!!!!!!ZNOWU TO SAMO

Polecane posty

goście siedzą w kuchni, a ja się wstydzę wyjśc....w dodatku jest tam ciacho, syn koleżanki mojej mamy...a jak mi się zachce do kibla? jezu, ale stresy mam od rana:o

nie pytaj ... 22 ...stara jestem a głupia.....mam fobię społeczną, kurwa, poza tym tyle razy prosiłam matke aby mowiła mi wczesniej jak ktoś ma przyjechać:o

cygareto :D po ostatnim najściu gości trzeba było zaopatrzyć się w nocnik

albo kuwete kotu zajebać :D myślałam, że to sie już nie powtórzy, ale teraz jest jeszcze gorzej bo tam jest samiec i to całkiem urodziwy :D

nie mam dresu :D akurat nie zdążyłam sie przebrać bo niedawno wrociłam z zakupow więc wyglądam jak człowiek... a do tego, że nie wychodzę to oni są przyzwyczajeni :D

To nie idź do nich, wyjdź do kuchni czy gdzieś i powiedz w drzwiach "dzień dobry" i wróć do pokoju :D

Gość nnnnnnn
to prowo juz bylo

No jasne! WYŁAŹ Z TEGO POKOJU! Przeciagnij usta błyszczykiem, rozpuść włosy i przestan się bać własnego cienia!

pozniej sie dziw, ze beda Cie uwazali za conajmniej dziwna osobe. moj maz ma taka siostre - potrafila caly dzien siedziec zamknieta w pokoju jak przychodzilam ja, czy ktos inny, albo przejsc obok z glowa odwrocona w 2a strone i udawac, ze niby nie wiedzi i tak kazdy wie, ze tam jestes - kultura wymaga abys sie przywitala fobie trzeba lamac - cos na ten temat wiem ;)

To Prowo to moje życie, debilu. Oni wiedzą, że jestem odmieńcem - madź a może to ja jestem ta siostra? jak miała na imię? :D

od dawna taka dzika jestem :( głodna jestem, to pewnie zaraz będe musiała iść :o ja pierdole....

będzie dobrze :) Co by sie nie działo to usmiech na buzi :) Tylko uśmiech a nie grymas jak przy porażeniu mięsnia twarzy :D