Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem wiec sie pytam

Facebook i problem mam;(((

Polecane posty

Mam pytanie czy mozemy uzywac na FB zdjecie np:slynnej osoby ?np:modelki,aktorki w swoim profilku Facebooka?dodam ze osoba ta stoi tylem zaslania twarz itd nie wiadomo ze to np jest ktos slynny.Ja tak mialam i FB zablokowal mi konto piszac ze to "fake account"!!!!Dodalam sobie pewna modelke po pobalo mi sie w czym byla ubrana(stala bokiem miala odwrocona twarz nie wiadomo bylo ze to ta a ta modelka)!czy moge miec jakies problemy?przeciez ludzie daja zdjecia z kreskowek,samochodow itd..

Gość numerowaaa
Jedyeny problem jaki mozesz miec tro zablokowane konto. otworz sobie nowe i tyle.

nie bede miala zadnych problemow prawnych?tego obawiam sie najbardziej.Mocno podejrzewam ze zawistna osoba podeslala im link do tego zdjecia pokazujac ze to nie ja jestem na tej fotce w moim profilku.

Gość nie wiem nicwiec sie pytam
czy ktos mial taki problem?

Gość numerowaaa
Problemy prawne? Cos ty. Ta modelka musialaby cie pozwac czy ktokolwiek kto ma prawa autorskie do zdjecia, a przeciez oni nie maja pojecia, ze ty uzylas tego zdjecia na facebooku, zreszta nawet jakby wiedzieli to by im sie nie oplacalo marnowac czasu ani pieniedzy o durne zdjecie na facebooku, takze mozesz spac spokojnie :)

numerowa no wlasnie nie martwilabym sie tak tym ale FB przytoczyl mi jakies tam przepisy regulamin co wolno a co nie wolno i troche sie wystraszylam.Konto mi zablokowali chyba to byl styczen 2011 jakby cos mialo byc w tym kierunku to juz bym o tym wiedziala prawda?

albo kwiecien 2011

Gość numerowaaa
napisali ci reguly facebooka, zeby Ci owiedziec za co Cie zablokowali. Zaloze sie, ze facebook codziennie blokuje setki jesli nie tysiace ludzi, naprawde nie oplaca im sie wszystkich oskarzac za takie duperele, mozesz spac spokojnie