Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilka1002

Smieję sie z koleżankami z ludzi którzy kupują w sieciówkach

Polecane posty

Gość emilka1002

zara hm bershka reserved new yorker cropp stradivarius wszyscy ci ludzie wygladaja tak samo. Niby modnie ale jak szmaciarze, tandetnie i tanio. W dodatku przepłacają za ubrania warte max 10-20 zl. Brechtamy sie z kumpelami z takich w galeriach :D

Gość nie zastanawiam się..........
nie twoja sprawa co kto nosi żałosna laluniu :P

Gość hsderwyrwa
Autorko....a Ty gdzie sie ubierasz?:D

Gość ona22222221
nie ważne skąd pochodzą dane ubrania tylko jak je dobierzesz

Gość MałaPomarańczowa
bershka, reserver, river island, mango, pull%bear- UWIELBIAM!!!:) I wyglądam super w tych ciuchach :) Bo poza ciuchami jestem osobą wesołą, inteligentną, szczupłą (43kg-160cm). a to co piszesz jest żałosne. nie ma nic bardziej irytującego jak takie właśnie głupie laski chichrające się z innych w centrach handlowych. kiedyś jak będziesz stara, sponsoring się skończy i co wtedy? nie będzie Cię stać na ciucha z sieciówek, trzeba będzie się na bazar wybrać, albo do second handów

Gość tylko te metamorfozy
MałaPomarańczowa masz rację , sponsoring się skończy i co wtedy ? brak doświadczenia zawodowego (no chyba ,że jest nim prostytucja) brak wykształcenia (takie laski kończą max z maturą) potem brak młodych lat i urody młódki :P co wtedy śmietnik mieszkanie na dworcu i melina , zastanówcie się zanim staniecie się bezdomnymi

a potem takie konczą jako tirówki czyli prostytutki najgorszej kategori ktore dają kazdemu co da 50 zł ja uwielbiam zare i jakos nie widzialam zeby ktos wyglądal tak samo jak ja

Gość a ja własnie lubię ciuchy
z sieciówek i ze szmateksów a takim pojebanym pindom gówno do tego co noszę , pustak pierdolony kurwa ,zeby z ciebie sie ktoś nie smiał głupia dzifko

Ja ostatnio kupuje w sieciowkach, bo byly wyprzedaze i rzeczy byly tanie. A ze nie mam za wiele pieniazkow musze kupowac tanio :) Doprawdy nie wiem, gdzie mozna by to co nabylam za 20-30zl kupic za 10, nawet w marketach w koszach ze szmatkami sa podobne ceny. Ze ciuchy nie sa dobrej jakosci, to jasne. Ale maja ladne i twarzowe dla mnie kolory. Pewnie i nie odrozniam sie od tlumu. Jednak nie zalezy mi na tym, a raczej, by byc czysta, schludna i zeby moj tluszczyk za bardzo nie rzucal sie w oczy ;)

Gość a ja z moimi koleżankami
mamy głeboko w du pie ciebie i twoje zdanie !:) Nie masz nic we łbie ,wiatr tam hula i nie warto nic więcej pisac 🖐️

Gość sdcasdasda
ja tez się śmieje, ale nie na glos z tych osób, które są takie dumne ze swoich ciuchów, a kupują je właśnie w sieciówkach inna sprawa, że u nas w Pl jest bieda jeśli chodzi o wybór ubrań, mnie np. podobają sie lakierki, ale obecnie nie są modne, więc ich znaleźć nigdzie nie moge, no i chodzę kilka lat w tych samych wszędzie na ulicy to samo, a jak widzę n-tą dziewczynę w legginsach, beżowych botkach, takiej samej kurteczce i do tego torebka też kolor camel to mnie mdli. ja staram sie byc oryginalna, nie jest to łatwe, ale możliwe. Trezba miec swój styl niezaleznie od mody.

Gość nie ...trzeba miec swój styl
ale MOŻNA miec swój styl ... trzeba to kochana kiedys umrzec i płacić podatki :O dla mnie gówniany temat dla durnych małolatów

a mi sie chce smiac z ludzi ktorzy za wszelką cene probują byc orginalni juz mi sie rzygac chce jak oglądam ludzi w telewizji i ciągle dązenie do orginalnosci - nie wazne ze wygląda ktos jak pajac aby byl orginalny

Gość rou..geee
trzeba miec swój styl - podatki placą frajerzy , a Ci na gorze smieją sie z takich matołow jak Ty paniusiu :O trzeba umiec kombinowac w zyciu a nie zapieprzac jak robocik tez mnie bawią ci wszyscy ludzie biegnący do sieciówek BO JEST NOWA KOLEKCJA i trzeba wygladac cool jak koleżanki czy laska z modowego bloga. Tez kupuje w sieciowkach ale zawsze wybieram to co mi sie podoba i bardzo często ludzie pytają skad mam taką kurtke, plaszcz czy bluzke bo potrafie dobrac poszczegolne czesci garderoby i wychodzi fajna ''calosc'' ;) a małolaty na ławkach w galeriach... Kogo obchodzi ich zdanie? tylko kretynki siedzą calymi dniami w galeriach bo nic nie mają do roboty :O

Gość a mnie tez bawią smarki jak
ten wyżej !:D :D po żyjemy zobaczymy !:D do szkoły leniwce śmierdzące bo sie w tej pogoni za moda i swoim "stylem" cofacie w rozwoju !:O jak ten frajer powyżej co to nie płaci podatków ! jasne w sklepie tez nie płacisz podatku od chlebusia i masełka ? wez sie gimnazjalisto do nauki bo szczochem mi zalatuje :O :O

Gość ja pertole o ja perole oo
Wiecie co ? Wy wszyscy wezcie sie do roboty, jełopy pierdolone. Co wejde na kafe to jakieś gimgówno albo suki ktore dogryzają innym. Na kafe 99% ludzi to bezrobotni , dzieci na wagarach , dzieci po szkole, idiotki ktorych fagasy utrzymują , dziecioroby ktore jedyne co potrafią to robic kolejne bachory. Ciekawa jestem jak wyglada autorka topiku :O pewnie baleriniki ,legginsy ,tunika i guffniana czapka a'la beret , wszystkie malolaty tak sie ubierają przekonane o swej niesamowitej urodzie, poczuciu humoru , stylu i klasie fuu