infini 0 Napisano Luty 22, 2012 Czesc wszystkim Przez lata wazyłam okolo 63kg W styczniu straciłam prace i wrociłam na obiadki mamusi dzis moja waga osiagneła 70kg ! szok jakis-nigdy tyle nie wazyłam od 3tyg robie brzuszki, od kilku dni biegam a waga nie spada-mało tegoi-ROSNIE ! chce schudnac do kwietnie-chciała bym 15 kg ale zadowole sie 10 :) KTOS STARTUJE ZE MNA ?? pisze tutaj-bo najwazniejsze to wsparcie w takiej diecie i szczerosc z innymi-tak ze jak cos zjem to bedzie mi wstyd przed innymi i to bedzie mnie motywowac aby nie oszukiwac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
clarice0612 0 Napisano Luty 22, 2012 Wpadaj do nas !:-) http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3964254&start=6120 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tucznik:/ Napisano Luty 22, 2012 idziesz tam do dziewczyn? cięzko sie tam wkręcic,tyle stron Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tucznik:/ Napisano Luty 22, 2012 chętnie bym sie do Ciebie przyłączyła,MUSZE schudnąć do 24 marca min.10 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lohnjg Napisano Luty 22, 2012 ja tez ale tak do 800- kcal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makesmecrazy 0 Napisano Luty 23, 2012 Jeżeli nawet wytrzymasz dietę 500 kcal to spowoduje ona ogromne spustoszenie w Twoim organizmie. Zmiana nawyków żywieniowych i wprowadzenie zdrowej diety nie mającej nic wspólnego z głodówką sprawi, że wymarzoną wagę możesz osiągnąć w połowie czerwca. PS. Brzuszki nie mają wpływu na spalanie tkanki tłuszczowej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach