Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość M235

Nieudany kolor.

Polecane posty

Gość M235

Hej :) Mam pewien problem. Otóż mój naturalny kolor włosów to brąz, dość ciemny, ciepły odcień. Nie farbowałam włosów, miałam jednorazową przygodę z farbą 2 lata temu jednak teraz to już był mój naturalny kolor. Końcówki jednak miałam dużo jaśniejsze od nasady włosów ze względu na to, że wypaliło je słońce itd. I kupiłam balsam ziołowy z henną. Włosy się ładnie przyciemniły, jednak przez obawę o wymycie koloru chciałam czegoś trwalszego. I Kupiłam farbę w piance Welli średni brąz. Od połowy włosów trzymałam 20 min, u nasady 10 min, bo u góry mam ciemne, zależało mi na przyciemnieniu końcówek i wyrównaniu koloru włosów. Włosy wyszły czarne.... Teraz minęło 3 tyg od farbowania, myłam szamponami przeciwłupiezowymi, jednak przestalam bo wysuszaja wlosy. U fryzjera obcielam wlosy 3 cm, ogolnie mam wlosy za ramiona i jestem w fazie zapuszczania. Kolor się trochę wypłukał. W rezultacie całą głowę mam w swoim kolorze, ciepłym ciemnym brązie, włosy pod spodem też mają brązowy kolor, natomiast końcówki i wierzchnia warstwa włosów jest czarna. Włosy ogolnie sa w dobrej kondycji, nie sa zniszczone , bo nie prostuje ich, nie susze, a malowanie bylo jednorazowe. Jednak zaluje, poniewaz ten czarny kolor z koncowek i wierzchniej warstwy wlosow jest kolorem zimnym. Nie jest to granatowa czerń ale jednak jest to czarny kolor. Mi jest lepiej w ciepłych odcieniach i dlatego źle się czuje w tym kolorze. Nie będę miala odrostow, bo jak pisalam mam ciemne wlosy. Nie będę ich farbowac. I moje pytanie : czy ta farba zmyje się calkowicie? Jak tak to po jakim czasie? Czy może trochę rozjaśni nada ciepły kolor włosom słońce, które niedługo zacznie świecic?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować