Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alga_Morska

Poszukiwany facet:)

Polecane posty

Gość Alga_Morska

Słuchajcie mam 30 lat i jestem " lebioda", bo już od ostatniegio rostania nie mogę znaleść sobie faceta. A od rozstania mineło już prawie 2 lata , a Ja nadal wsapominam swojego byłego faceta ;(. Czy to jest powód ,że jak poznam faceta to On zaraz ucieka , bo chyba myśli ,że trafił na dziwną skoro się nie byzka i podchdzi do pewnych rzeczy dość poważnie: -nie chce przelotnego seksu -boje sie , iż jakiś facet mnie skrzywdzi -mam terapie psychologiczną( mówie o tym na samym początku znajomości) -mam s2oje zdanie na każdy temat, no prawie ;) -czepiam sie :P Pomóżcie Alga

Gość fdfghgh
w tym wieku ciezko poznac kogos wartosciowego, jakbys byla z 10 lat mlodsza to co innego

Gość fdfghgh
a czemu skonczyl sie twoj ostatni związek? pewnie wciaz kochasz tamtego faceta

Gość Alga_Morska
wiesz moj ostatni zwiazek skonczyl sie dlatego ,ze poniosly mnie emocje i chcac wrocic do bylego zrobilam oraz wiele glupich rzeczy . oboje siebie zranilismy, i teraz jakos podobnie koncza sie wszystkie znajomosci ale nie znasadzie walki z ostatnim facetw(tamtym z przed 2 lat). i ogolnie mam starcha ,ze jak bede z kims dluzej to syt moze zakonczyc sie podobnie ;/

bardzo mnie interesuje jak wyglada terapia u psychologa mozesz opisac?

Gość fdfghgh
pewnie bardzo ci na nim zależało... a jemu już nie. mam teraz w sumie podobną sytuację i tez pewnie zostane sama. a czy jeszcze kogos znajde? watpie, zreszta juz nie potrafilabym zaufac.

Gość abecadlo z krzesla spadlo:P
a po co Ci to wieidzieć? nie bede marnowac czasu lecz powiem zapytaj wójka google :D

Gość Alga_Morska
Myslisz ,ze dlatego iz mi na Nim bardzo zalezało.. tylko widzisz boje sie ponownie zaufac,bo zauwazylam ,iz facet sie zorientuje , ze mi zaczyna zalezec to On sie wycofuje ;(

Gość fdfghgh
to ja mam identycznie... a ten ktorego i tak nigdy nie pokocham, ugania się za mną. to jakas klątwa :) a juz niewiele mi brakuje do 30tki.

Gość Alga_Morska
wiesz niektorzy mi powtarzaja iz jak mam 30 lat to jeszcze mloda jestem ale ja mam inne odczucia.. i jeszcze jedna rzecz ja sie tylko 2 razy bzykalam..i seksu tez sie boje :(