Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinderduplonutella

Co to oznacza?

Polecane posty

Gość kinderduplonutella

moje 3miesieczne dziecko przez caly czas wklada raczki do buzi okrtopnie sie sliniac.Zrobilo sie rozdraznione i placzliwe, nie spi juz tyle w dzien co zawsze, stracilo apetyt. o moje pierwsze dziecko i nie mam doswiadczenia. czy mozliwa jest jakas choroba jamy ustnej? pozera wrecz swoje lapki, lub moje rece, ssie cokolwiek sie da.

Gość zęby
:)

Gość vieralg
ząbki, ząbki, ząbki idą dolne............

Gość bobek....
uważaj na skarpety, pewnie pożera w całości .

Gość matka z uk....
moga juz swedziec dziasla od zebow, ale to, ze sie slini jest tez dowodem na to, ze rozwijaja sie slinianki. bo to akurat ten czas

Gość kinderduplonutella
zabki?tak szybko? chodzi o to ze on nie tylko sie slini.przez caly czas ma lapki w buzi i wyraz dyskofortu na twarzy.stracil apetyt..tzn widze ze jest glodny ale piers wypluwa z placzem sprawdzalam i nie ma plesniawek,moze jakas infekcja?

Żadna infekcja - spokojnie! Potwierdzam poprzedniczki - idą mu ząbki! Wyżynanie zębów to nie taka łatwa i szybka sprawa - moja zaczeła się ślinić i łapki wsadzić do bużki też ok.3 m-ca a pierwszy ząbek wyszedł w 5 m-cu. pozdrawiam i życzę spokoju i cierpliwości - przyda się :)

Gość kinderduplonutella
o rety, zielona jestem w te klocki.. dzieki dziewczyny, musze wiecej poczytac o zabkowaniu :) oj,cierpliwosc sie przyda..

Gość mkiuytrwds
Moja miała tak samo od 3-4 m, ślinotok hehe, rozdrażnienie czasem, rączki w buzi lub inne gryzaki, a zęby wyszły w końcu w 7 miesiącu! Poza tym pierwsze zęby mają prawo wyjść od 3m do 12m! W paru miejcach to wyczytałam, bo też szukałam info na temat takiego ślinienia i zębów.