starletka123 0 Napisano Luty 22, 2012 dziewczyny, kochalam sie ze swoim facetem w ostatni dzien dni plodnych, pekla nam prezerwatywa. Ostatnia miesiaczke mialam 26 stycznia. 11 lutego w nocy dokladnie około 2:00 pekla nam prezerwatywa. tabletke ecapelle wzielam po 16 godzinach. Nie wystapily u mnie zadne plamienia ani krwawienie. prawidlowo okres powinnam dostac 23.02. Myslicie ze brak tych plamien moze oznaczac ciaze? prosze odpiszcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starletka123 0 Napisano Luty 22, 2012 bardzo proszę o poradę :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trudno_darmo Napisano Luty 22, 2012 po escapelle nie muszą występować żadne plamienia a okres może sie opóźnić, przyjęłaś 4-krotną dawkę hormonów, lekarz ci nie mówil?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chorraaaa Napisano Luty 22, 2012 to już po tobie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starletka123 0 Napisano Luty 22, 2012 brałam tę tabletke 3 raz w zyicu, za kazdym razem pojawialo sie plamienie wiem doskonale jak dziala ta tabletka, i teraz obawiam sie ze brak tych plamien moze oznaczac ciaze :( niestety nie moge stosowac antykoncepcji w postaci tabletek czy plastrow ze wzgledu na przewlekle zapalenie trzustki, moge uzywac jak narazie tylko prezerwatyw. i boje sie bo nie chce miec jeszcze dzidziusia :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Van Zann Napisano Luty 22, 2012 to już koniec z tobą :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starletka123 0 Napisano Luty 22, 2012 czyli nikt mi nic konkretnego nie napisze ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trudno_darmo Napisano Luty 22, 2012 mowie Ci ze nie musza one wystapic a twoj organizm tez ma prawo reagować roznie na 3 taka tabletkę, przyjelas ja 16 godzin po stosunku wiec wydaje mi sie, ze wszysko powinno byc ok. moze wejdz na watek o escapelle to moze tam cos wiecej sie dowiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starletka123 0 Napisano Luty 22, 2012 dziekuje, postaram sie nie stresowac i zobaczymy czy dostanie na czas miesiaczke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blondynkaZnatury Napisano Luty 22, 2012 ja tez nie plamilam, a okres dostalam o czasie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starletka123 0 Napisano Luty 22, 2012 wiec trzymajcie prosze kciuki zeby wszystko bylo ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach