Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lenka826

Ciężarne z Rybnika i okolic

Polecane posty

Gość lenka826

Hej wpisujcie sie przyszle mamusie z Rybnika i okolic. Mam termin na sierpien, moze jest ktos kto tez bedzie rodzic za pare miesiecy???ogolnie nusze sie na codzien nie mam zadnej kolezanki ciezarnej i nie mam z kim pogadac

Hej jestem z okolic Gliwic i tez mam termin na sierpien:)

Gość lenka826
rodzisz w gliwicach??

Gość lenka826
ja w Żorach chce rodzic ze względu na podawanie gazu do porodu. A w Knurowie jest dobra porodówka czy cos?? znam to miasto troche kiedys bywalam tam czesto:)

Znajome bardzo sobie chwala i od tego roku weszlo darmowe znieczulenie:) ja to sie raczej na cesarke nastawiam :)

Gość lenka826
cesarke na zyczenie?? ja to sie modle abym urodzila normalnie. A to zewnatrzoponowe darmowe??

Nie z polecenia jakies problemy z miednica. A jesli chodzi o to znieczulenie to tak darmowe,dokladnie to weszlo od sierpnia 2011 w tym szpitalu:)

Gość lenka826
no to ciekawe...przeciez tego nie refunduje NFZ to jak moze byc darmowe. Ze wskazan to rozumiem ale na zyczenie darmowe?? cos mi sie wierzyc nie chce

Nie chcesz nie musisz :| zadzwon sobie do naszego szpitala i zobaczysz zreszta moja szwagierka jest pielegniarka wiec jestem poinformowana dosc dobrze

Gość lenka826
hmm to ciekawe. Ja bede rodzic w Żorach pod gazem rozweselajacym:)

Slyszalam ze fajna sprawa chociaz opinie sa podzielone :) a na kiedy masz dokladnie termin?

Gość kasia.....
hej. Ja jestem z wodzisławia śl. Termin mam na 25marca. To moja druga ciąża. Pierwszego synka urodziłam 16.08.10 w szpitalu w wodz. 3940g,59cm.

Hej kasia:) ale ci dobrze jeszcze troszke i bedzie po wszystkim my bedziemy sie meczyc az do sierpnia hehe

kasia..... i jak wrażenia po porodzie w wodziu ? ja słyszałam wiele negatywnych opinii dlatego rodziłam w j-ebiu... za to teraz znowu dużo pozytywów czytam o szpitalu w Rydułtowach,dużo kobitek rodzi nawet z Rybnika.

Gość lenka826
Ja mam termin na karcie ciazy 4 sierpirn ale ostatnie usg pokazywalo 9 sierpien, wiec sama nie wiem. A wie ktos jakie ma opinie zorska porodowka albo rybnicka??

Gość kasia.....
ja tam sobie chwale. Do szpitala przyjechałam 3dni po terminie bez żadnych bóli. Od razu podłączyli mi kroplówke i sie zaczęło. Urodziłam w 1godz 25min. Nie byłam nawet nacinana,a dziecko było spore. A dodam,że jestem dosyć niska 164cm i szczupła. Przed pierwszą ciążą 51,5 kg,a przytyłam w ciąży 8,5kg.

Gość kasia.....
moja kuzynka rodziła pare dni temu w orzepowicach. Ale miała cesarke. Ale opieke po porodzie tam sobie chwali.

no ja sobie znowu chwalę j-bie po tym co mi nagadały znajome...a chodziłaś do ordynatora czy innego gina ? :)

Gość kasia.....
w pierwszej ciąży chodziłam do dr krufczyka,teraz do dr plewki-oboje pracują w szpitalu w rydułtowach. A mimo to i tak rodziłam w wodziu i teraz też zamierzam:)

Gość mamkajamama
Chciałabym wznowić temat, czy jest ktoś kto rodził nie dawno w Żorach badź Rybniku. Jestem ciekawa opinii. Pozdrawiam przyszłe i obecne mamusie!

Gość lenka826
4 mies temu rodzilam w Żorach opieka super dostalam gaz i zewnatrzoponowe