Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jenny 26

ciąża?

Polecane posty

Gość jenny 26

Witam! wiem , ze może moje objawy są niedorzeczne ale .. chciałam sie zapytać czy jest możliwość że jestem w ciąży. Więc około 2 tyg temu kochałam się z facetem nie kończył we mnie, a tabletki zaczełam brać około 10 dni przed zaistniałam sytuacją, według instrukcji wiadomo. po całej tej sytuacji trochę się zdenerwowałam i zrobiłam test ale wyszedł , że nie jestem. Fakt ale czy jest on wtedy skuteczny. Wiem , ze to głupie co pytam ale może kto trzeźwo popatrzy na sytuacje udzieli mi odpowiedzi. Pozdrawiam.

Gość halllooooooooooo
nie boj sie. :) tabletki działaja juz od pierwszego doustnego podania. :)

Gość jenny 26
o no własnie wiem ale nie mam pojecia dlaczego mam takie głupie obawy ;/ w dodatku to są jakies nowe tabletki daylette na 28 dni z tabletkami placebo. Ech chyba hormony mi wariują ;p

Gość onaTOon
kłamstwo, tabl. działają dopiero po miesiącu brania... radze Ci zrobic za jakis czas test a lepiej 2:)

Gość jenny 26
no to mnie pocieszyłaś.. zrobiłam ale nic nie wykazał. az mnie telepie jak mam zrobić kolejny..

Gość juliajulia
nie stresuj sie...:) wcale nie kłamstwo... poczytaj dokładnie ulotke :) poza tym kazdy stosunek seksualny niesie ze soba ryzyko ciazy, wiec trzeba miec ta swiadomosc. dla jednych 2 kreseczki na tescie to kara a dla drugich nagrodach.

Gość jenny 26
zrobiłam test dziś. wyszedł negatywny. hm zastanawiam sie bo teraz mam przerwę między tabletkami, a to sa nowe tabsy na 4 dni przerwy i potem znow mam brac a jak nie dostane miesiączki? Jeszcze zauwazyłam dziwna wydzieline z sutków tzn jak je tak delikatnie cisnę to wychodzi białą maź, ale czytałam , że to może być podwższony hormon prolatyny. eh juz wariuje.. :(