Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwiazdeczkaaaqa

Dziewczyna w krótkiej mini na dyskotece - jakie wam się mysli nasuwają widzą ją?

Polecane posty

Gość gwiazdeczkaaaqa

czyt wypada w takiej sie pokazać?

Gość bbnnggh
nie mam nic przeciwko,mysle ze to idealne miejsce do takiego ubioru i majac jeszcze z 17-25 lat

Gość MŁŁODA
zalezy jak krotka jest ta mini i wg mnie wyglada to tak jakby laska nie miala nic soba do zaoferowania tylko pokazuje jedyny swoj atut jaki ma. szczegolnie na dyskotekach mozna spotkac pewna grupe takich "pań"...mi nasuwa sie tylko jedna mysl desperatki

Gość gwiazdeczkaaaqa
sama sie zastanawiam co by o mnie pomysleli jak bym wyskoczyła w mini.

A jakie ma atuty pokazywać na dyskotece? Intelektualne???? :D :D :D :D Laska, zakładaj mini, bluzki z dekoltem po pas, to najlepsze miejsce. :)

Gość samotny milyy
masz ochote popisac na gg?

Gość MŁŁODA
kobieta powinna miec klase.mini na randke ze swoim facetem tak ale dla sliniaczych sie wieprzkow....

Gość gwiazdeczkaaaqa
ile masz lat MLODA?

Gość samotny milyy
czyli nie ma szans? ja mam 23

Szczerze to nie ważne co ja myślę, ważne co myśli stado samców w wieku 18-40 lat którzy tam szukają łatwego seksu.

Gość ona22222221
mnie niemiło się patrzy gdy dana dziewczyna źle wygląda w tej mini, ma krzywe czy grube nogi itp. Jeśli jednak jest jej ładnie to czemu nie? Jakim w ogóle trzeba być ograniczonym by gorszyć się widokiem ciała? W ogóle śmiesz mnie to, że ludzie tak bardzo przywiązują wagę do tego co wypada. Jakie to ma znacznie? Jeśli dane osoba w czymś dobrze się czuje i tym bardziej dobrze wygląda, to nie ma nic w tym złego. Najwyżej jakieś dewoty za głowę się złapią.

Gość MŁŁODA
mam 23 lata . no coz niektore laski maja klase niektore nie. wywalanie cyckow tez moim zdaniem fajne nie jest tym bardziej ze na takich imprezach wiekszosc wiesniakow mozna spotkac ktorym stoi na sam taki widok

Gość MŁŁODA
nie wolno popadac w przesade. chodze na imprezy ale brzydze sie sliniacymi sie wiesniakami. laska jak idzie tak ubrana wyuzdanie to powiedcie mi w jakim celu?dowartosciowac swoje niskie ego?

Gość ona22222221
a może sobie lubi tak chodzić i tak właściwie ma gdzieś co inni pomyślą. Każdy ma prawo do własnych upodobań, więc nie wolno niczego nikomu zabronić nawet pod hasłem "wyuzdania".